Odvažite se: Zamijenite kožne komade onima od vinila

arhiva
Modni svijet već neko vrijeme trese vinil "groznica", a mi vam otkrivamo kako nositi ovaj hrabri trend
Vidi originalni članak

Mnogi će se složiti kako je jedan od najodvažnijih trendova sezone definitivno vinil, no prije nego ga potpuno zaobiđete, morate upoznati i sve njegove čar. Za početak, počnite razmišljati o vinilu kao o sjajnijoj varijanti kože i odmah će vam biti lakše isprobati trend. Jednostavno, umjesto kožnih, isprobajte tajice od vinila, a isto vrijedi  i za jakne, a ako ipak niste spremne za odjevne komade, tu su torbice i cipele od vinila.

S druge strane, ako ste s oduševljenjem dočekale ovaj trend, onda se slobodno odvažite i na komade od vinila u bojama, I dok je crni vinil daleko najpopularniji, njegova crvena varijanta jednako je privlačna. Presijavajući efekt ove hit tkanine donosi i neospornu dozu seksepila, a samo jedan komad od vinila podići će svaku vašu kombinaciju i pretvoriti vas u street style zvijezdu.

Modni svijet već neko vrijeme trese vinil "groznica", a krajnje je vrijeme da se "zarazite" i vi. Pronašli smo najbolje komade iz naših i online trgovina, kojima ćete teško odoljeti:

topshop.com, 34 eura

Mango, 199,90 kn

asos.com, 60 eura

Zara, 299,90 kn

topshop.com, 52 eura

Mango, 549,90 kn

topshop.com, 64 eura

 

Posjeti Miss7.24sata.hr