Oduševio nas je potpuno crni i pomalo otkačeni stajling ove lijepe Splićanke

Pixsell/Ivo Čagalj
Vidi originalni članak
  • Nakon vladavine kaputa i bundi vratile su se kožne jakna, a posebno nam se svidjelo s čim je svoj kožnjak kombinirala ova djevojka u Splitu
  • Istina, svaki je konad na njoj crne boje, ali otkačeni crtež na haljini čini ga posebnim
  • Saznali smo otkuda je haljina i koliko košta

Kožnate jakne se vraćaju na ulice nakon vladavine bundi i debelih kaputa, a ova djevojka u Splitu osim što nosi klasičnu i lijepu motorističku crnu kožnu jaknu i ostatak je stajlinga složila u crnoj boji. Ipak, ono što je kombinaciju učinilo drukčijom jest upečatljivi print na prednjoj strani haljine koji prikazuje mačku, reinterpretaciju onih sa staroegipatskih zapisa.

Ispod haljine odjenula je crnu dolčevitu, na noge crne čizme-čarape robusnih džonova s ripnama, ali macin hladan pogled bio je poput magneta - jednostavan, pomalo "nije mi stalo" stajling za svaku pohvalu. Dodala je tome geometrijske naušnice i lijepe sunčane naočale dok je kosa nemarno svezana u pundžu. Sviđa nam se!

 

Inače, ovu smo haljinu našli na nekoliko online shopova poput aliexpressa, amazona i storeenvyja, ali svugdje je redom rasprodana što nije ni čudno, fora je, a cijena je bila kako gdje, ali maksimalna oko 130 kuna.

Novi trend? Zara pokušava isfurati novi, drukčiji trend. Hoće li se svidjeti ženama?

Kako haljine s macom više nema (ili trenutačno nema) u prodaji, pronašli smo nekoliko crnih haljina bez rukava koje se mogu nositi preko dolčevite ili majice, a lijiepo će izgledati i na kožnu jaknu. Pogledaj...

S lijeva nadesno: Zara 299,90; Zara 149,90; Zara 149,90

Ida Prester demonstrirala nam je kako napraviti samopregled dojki. miss7 te podsjeća da pozoveš prijateljicu s kojom ćeš sklopiti #pinkypromiss - obećanje uz koje ćete lakše razviti naviku redovitog samopregleda dojki.

Your browser doesn’t support HTML5 video


 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr