Odlična vijest za sve vaše izgubljene naušnice: Nosi se asimetrija na ušima

Instagram/Nives Celzijus
Igrajte se bojama, oblicima, veličinama... A sve to izgledat će još bolje na samo jednom uhu!
Vidi originalni članak

Nema goreg nego kada izgubite jednu naušnicu iz omiljenog para, a to se sigurno svakome dogodilo bar nekoliko puta. Onda vam postane sasvim svejedno za onu drugu, što se nije izgubila, jer ju više ne možete nostit. No, možda i ne treba biti tako. Na revijama Loewe, Simone Rocha i Proenza Schouler za jesen 2016., dizajneri su pomiješali naušnice na modelima i postavili neke nove trendove koji su odlična vijest za vaše ne-izgubljene komade iz para. No, ne trebate čekati jesen kako biste isprobali ovaj trend. Glumica Saoirse Ronan već se na dodjeli Oscara pojavila s jednom zelenom i jednom bijelom naušnicom te tako dala svom stylingu dozu osobnosti.

Mogućnosti su neograničene - možete se igrati bojama, oblicima, veličinama, a sve se može 'odviti' i na jednom uhu, kako predlaže modna blogerica Alexandra Spencer:

Osim što je ovo savršen način da iskoristite ostatke svojih izgubljenih parova, neuparene i asimetrične naušnice prodaju se i u trgovinama, a odličan izbor za kupnju su i veliki kompleti od dva, tri, četiri ili više parova, koje možete međusobno miješati i kombinirati. Osim što je trendy, jako je zabavno i ostavlja vam mogućnost da na još jedan način date svom stilu dozu osobnosti.

U galeriji pogledajte gdje kupiti 'neuparene' naušnice i setove od nekoliko parova

Posjeti Miss7.24sata.hr