Odjenule su suknju koja je megapopularna ove zime i sjajno je iskombinirale

Pixsell/Zoe Šarlija
Vidi originalni članak
  • Svima je jasno: komadi od prozirnih materijala su vrlo in ove zime
  • Dvije prolaznice tako su odabrale suknje u tom stilu, jedna zelenu s aplikacijama, druga crnu i voluminoznu
  • Kombinirale su ih na sličan način, a opet je rezultat sasvim različit

Organdi, šifon, til - svi prozračni i prozirni materijali ove su jeseni postali megapopularni, a nisu im naškodile ni hladnoće, i dalje se nose. Na vrhu ljestvice su topovi, bluze, majice čak i jaknice od ovih materijala, no u ponudi su drugi komadi. Žene su tako rado prigrlile i haljine kroz koje se nazire ono ispod, ali i suknje od organze.

Suknje mogu biti plisirane, asimetrične, višeslojne, s različitim aplikacijama na materijalu, izvezenim dijelovima, točkicama, cvjetićima... Ovaj ženstveni komad se lijepo kombinira s kontrastnim komadima poput kožne jakne i bajkerskih gležnjača. Upravo tako su ga isfurale i ove dvije prolaznice, jedna u Zadru, druga u Zagrebu. Sve pohvale!

1. Zadranka u zelenoj suknji

Veliki osmjeh s lica nije ovoj prolaznici u Zadru pokvarila ni kiša. A tmurni dan nije bio smetnja ni da njezin stajling zablista. Zelena plisirana suknja sigurno je adut kombinacije, odskače bojom i ima zanimljive čipkaste dijelove. Kombinirala ju je s jednostavnom bijelom majicom, kožnom jaknom i gležnjačama punim zanimljivih metalnih aplikacija. I torbica je u skladu. Ukratko, svaki komad za sebe je dobar, a dobra je i cijela kombinacija. Inače, prozirni materijali će se, vidimo po novim kolekcijama puno nositi i u proljetnoj sezoni.

BAŠ DOBRO! IMAMO IDEJE KAKO NOSITI JEDNE HLAČE U PET RAZLIČITIH KOMBINACIJA
 

Your browser doesn’t support HTML5 video

2. Zagrepčanka u crnoj suknji

I u ovom slučaju suknja je komad oko kojeg se sve vrti. Vrlo zanimljiv komad sastoji se od mnogo slojeva napravljenih od nepravilno rezanih i različitih komada - efektno! I ova je djevojka uz suknju kombinirala gležnjače i crnu kožnu jaknu, ali ovaj puta topliju, podstavljenu krznom. Majica Patrizia Pepe je upadljiva, s isprintanim logom i metalnim ringovima, a sve zajedno super izgleda. Potpuno crnu kombinaciju ove prolaznice na Cvjetnom trgu "razbija" smeđa poluokrugla torbicapreko tijela - inače jedan od hit modela torbica ove godine. Ako si primjetila, torbicu istog oblika nosi i Zadranka na prethodnoj slici. 

Posjeti Miss7.24sata.hr