Odjeni total bijelo poput slavnih cura

Instagram/Nives Celzijus
Jesi li i ti kao i mi jedva dočekala subotu? Vrijeme je kao stvoreno za odlazak s prijateljima na kasni ručak, izlazak s prijateljima do jutarnjih sati, a možeš jednostavno s društvom otići na jedno ležerno piće koje će se pretvoriti u njih, pretpostavljamo, sedam?
Vidi originalni članak

Bijelo od glave do pete je nepredvidljivo kao i floralno za proljeće. Dakle, predvidljivo itekako! No, dosta djevojaka ima određeni antagonizam prema takvom kombiniranju odjeće. Što se nas tiče, potpuno besmisleno, osim ako ne ideš na vjenčanje kada se podrazumijeva da ne želiš zasjeniti mladenku. No, svim ostalim danima je sasvim prihvatljivo nositi u potpunosti bijeli look. 

Baš kao što je to učinila i dražesna blogerica Gala Gonzalez, koja se na jednom društvenom događanju pojavila u lijepoj bijeloj haljini strože strukture, krojene poput odijela. Haljinu golih ramena kombinirala je s glomaznim sandalama s debelim remenčićima, te je cijeloj kombinaciji dodala jednostavne sunčane naočale.

Naš odabir je pao na lijepu haljinu Ise Arfen, koja je trenutno na sniženju na Net A Porteru. Trendovske robusne gležnjače su iz Zare, dok su sunčane naočale neizostavan dio ovog damskog looka. Ne možemo odoljeti, priznajemo!

Ta kombinacija idealna je za kasne ručkove ili rane večere s društvom, te odlazak na neko ladanje. Damski skroz! Ako si se radije odlučila za ludi izlazak s društvom u neki od noćnih klubova, čipkana haljina je pravi odabir za tebe. Model predivne bijele haljine kakvu nosi Tatjana Dragović dolazi s potpisom brenda Philosophy by Lorenzo Serafini (na zagrebačkoj adresi, koncept trgovina Magali).

Čipkanih haljina sličnih onima kakkvu je nosila Tatjana možeš naći u većini high street dućana. Naš odabir je još jedna haljinica sa sniženja i to u H&M- u. Ona će odlično stajati uz minimalističke sandale s visokom elegantnom potpeticom s potpisom kuće Loriblu. Ovom stajlingu možete dodati još puno elementa, poput narukvica koje nose baš svi ili pak zanimljivog oglavlja. Baš u stilu dvojca Dolce & Gabbana.

Ako misliš da je izlazak s društvom ili odlasci u restorane i klubove nešto što ti ne bi odgovaralo, ne možeš reći ne piću s bliskim krugom prijatelja ili najboljom frendicom. Pravi odabir za tebe je sportska majica s predugačkim rukavima, kratke hlačice i papuče s perjem, baš kako je to isfurala Elsa Hosk. Ova jednostavna kombinacija sportskog i chic stila tvoj je subotnji as u rukavu.

 

Ovaj look je najlakše kopirati. Bijele majice s kapuljačom možeš naći u gotovo svakom high street dućanu, a mi se nismo mogli odlučiti između nekoliko modela koje bismo odabrali za izlog. Ova hlačice, iako se na Elsinoj fotografiji ni ne vide, bi izvrsno upotupunile look i dale konačni izgled ovim neodoljivim čupavim papučama.

Posjeti Miss7.24sata.hr