Od bodija do crop topa jednim trikom! TikTokerica otkrila način za stiliziranje ovog komada na dva načina

Instagram@gisou TikTokerica otkrila kako nositi bodi na drugačiji način
Vidi originalni članak
  • Modne trendseterice na TikToku svakog dana pronalaze nove trikove za maštovite outfite
  • Tako je jedna TikTokerica sad pokazala kako nositi bodi na nešto drugačiji način
  • U par poteza pretvorila ga je u sasvim drugi odjevni komad!

Ljubiteljica mode na TikToku došla je na ideju kako bodi pretvoriti u drugi odjevni komad u samo nekoliko poteza, koji ne mogu biti jednostavniji.

TikTokerica @outfitsbyamy na svojem je profilu podijelila ovaj trik i rekla kako je za nju promijenio sve. Upitala je i svoje pratitelje jesu li znali za ovaj način nošenja bodija.

@outfitsbyamy Did you know this? It’s a game changer for me 🙌 #bodysuit #hacksoflife #fashionhack #fashiontips #fypシ #discoverunder1k ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

U videu se može vidjeti Amy kako razdvojeni dio bodija na mjestu gdje se kopča s unutarnje strane povlači prema gore, s prednje i stražnje strane. Zatim dva kraja zakopča ispod naramenice. U samo nekoliko poteza, Amy je dobila potpuno novi top koji može nositi na druge načine.

Moda Visoko rezani bodi: kako nositi ovaj smioni komad da izgleda super, a ne vulgarno

Njen video ima nekoliko tisuća pregleda, a mnogi su oduševljeno komentirali ovaj spretan trik i opisali koliko im se sviđa.

Sama Amy je u jednom od komentara napisala kako “nema više neudobnih stylinga s bodijem”, što je modni problem koji muči mnoge djevojke prilikom nošenja bodija.

Iako su nekima bodiji neudobni, Amy je sad ipak pokazala još jedan način na koji ih se može nositi. Bodiji su trenutno izuzetno popularan odjevni komad, a brojni high street brendovi u svojim kolekcijama izlaze s raznim modelima.

Njihova velika prednost upravo je u mnoštvu načina na koji se mogu nositi, a omiljeni su i zato što pristaju svakom tipu tijela.

Moda Ovo su tri najtrendi boje sezone - evo što smo pronašle u trgovinama

Posjeti Miss7.24sata.hr