Od bež do bordo, ovih 7 boja ključno je za luksuzan izgled ove zime

Instagram @_jessicaskye
Vidi originalni članak
  • Svako godišnje doba ima 'svoje' boje koje svi više volimo nositi u tom pojedinom razdoblju
  • Neke naravno možemo nositi kroz čitavu godinu, no neke su ipak karakteristične za zimu koja nam dolazi
  • Uz klasičnu crnu i bijelu, zimi volimo nositi i druge boje uz koje naši outfiti mogu izgledati posebno sofisticirano i elegantno

Kad nam nastupi hladno vrijeme, nekoliko stvari uvijek možemo očekivati, poput manjeg korištenja jarkih boja te stvaranja modnih kombinacija u neutralnijim i zagasitim tonovima, tek s ponekim naglaskom vedrije nijanse. U zimskim outfitima prevladavaju crne, smeđe, bež, tamnoplave, sive i krem nijanse koje se više uklapaju s vremenskim razdobljem u kojem smo.

Ove sezone posebno se ističu i dvije posebnije nijanse, narančasta i bordo. Topli ili hladni tonovi boja, udobni i deblji materijali te bezvremenske neutralne nijanse ono su što čine zimsku modnu sezonu posebnom. 

Moda Kylie Jenner dodala je još jedan trofej svojoj vintage kolekciji: Thierry Mugler haljinu iz 1995.

Provjerena paleta boja koja nikad ne izlazi iz mode, omogućava jednake mogućnosti monokromatskog odijevanja, kao i spajanja nijansi, koje sve tako dobro idu jedna uz drugu. Odjevni komadi u ovim nijansama uvijek su elegantni, a ove zimske boje svaki odjevni komad, ali i cjelokupni outfit čine luksuznijim i sofisticiranijim. 

U nastavku donosimo primjere sedam predivnih zimskih nijansi uz koje će svaki outfit odisati luksuzom i elegancijom!

1. Smeđa

Bogate i raskošne tamnosmeđe, čokoladne nijanse uvijek izgledaju skupocjeno, posebno u monokromatskom looku.

2. Bež

Svestrana nijansa koja može podići svaki outfit, uvijek je dobar i siguran i nipošto dosadan izbor boje!

3. Tamnoplava

Duboka i raskošna, ova nijansa nježniji je pristup od odabira klasične crne, a izgledat će jednako elegantno.

4. Narančasta

Neočekivan i osvježavajuć izbor u zimskoj paleti boja, narančasti tonovi izgledat će odlično uz krem i bež nijanse te dodati vedrinu modnoj kombinaciji.

5. Bordo

Raskošna boja vina, neodoljiva je i posebno elegantna u zimskim mjesecima te odlična alternativa klasičnim crvenim nijansama. 

6. Krem

Nježna krema nijansa dio je svjetlije strane zimske palete boja i odlično se uklapa s ostalim zimskim bojama, a jako će stylish izgledati i u monokromatskom looku s debljim materijalima.

7. Siva

Iako se siva boja čini tmurnom, zapravo može izgledati doista sofisticirano i elegantno, u kombinaciji s crnim ili smeđim tonovima, posebno u modnim dodacima!

Moda Pletene komade i avijatičarsku jaknu spojila je u trendy i superudoban styling

Posjeti Miss7.24sata.hr