Ocjenjivali smo ženstvenost i eleganciju: ove tri Zadranke odnijele su pobjedu

Pixsell/Marko Dimić
Vidi originalni članak
  • Elegancija dolazi u različitim formama, a to sjajno pokazuju tri prolaznice čije smo 'outfite' zamijetili na zadarskim ulicama
  • Od urbane pa sve do rock elegancije, predstavljene modne kombinacije doista zaslužuju svaku pohvalu 
  • Svaka od prolaznica je uspješno "isfurala vlastiti stil", a koja je od odjevnih kombinacija na tebe ostavila najbolji dojam?

Naša modna patrola je na zadarskim ulicama primijetila tri prolaznice koje za svoj stajling zaslužile samo riječi hvale. Pojam elegancije nije jednoznačan, a to sjajno prikazuju ove tri dame koje su se odlučile na dijametralno suprotne modne kombinacije. Svaka od njih uspješno fura 'svoj stil', a njihovi modni odabiri su u našoj knjižici zavrijedili petice!

Modnu analizu sa zadarskih ulica započeti ćemo s damom koja nas je osim modnom kombinacijom osvojila i osmijehom. Predstavila je zanimljiv 'urbani' outfit u kojem je teško ne primijetiti zanimljiv prošiveni kaput s istaknutim rukavima. Sjajan je ovo pokazatelj da ženstvene kombinacije mogu imati i moderni, urbani štih. A jedne doista osebujne kreacije sa splitskih ulica, koja je izazvala veliku pažnju među našim čitateljicama, možeš se prisjetiti ovdje.

Ulična moda Ženstveni stajling ove prolaznice zaslužio je čistu peticu zbog dva detalja

Crno odijelo ubraja se u modne klasike. Često ga nazivaju ziheraških odabirom, budući da je s njim vrlo teško pogriješiti. No, ova prolaznica nije igrala na sigurno. Crnu kombinaciju uspješno je razigrala pomoću marame postavljene preko leđa i zataknute za remen te točkastih najlon čarapa. A da su najlonke s točkicama pravi hit pokazale su i preostale prolaznice koje smo objektivom ovjekovječili u šetnji zagrebačkim i zadarskim ulicama, a kojih se možeš prisjetiti ovdje.

CCo Ovaj moćni komad stupio je na proljetnu modnu scenu - pronašli smo najljepše u našim trgovinama

Poslovna elegancija s dozom rocka! Rečenica je ovo koja izvrsno opisuje stajling prolaznice koja je bazične komade poput bež kaputa i crne dolčevite uparila s atraktivnim kožnim hlačama koje su u donjem dijelu ukrašene prorezom. Tu su i zanimljive kaubojke od brušene kože koje naglašavaju moćan dojam ove modne kombinacije. Koji je od spomenuta tri stajlinga tvoj favorit?

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirali su Mila Elegović i Marija Borić

Your browser doesn’t support HTML5 video

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Posjeti Miss7.24sata.hr