Obukla sam se kao Beyoncé, za manje novca

Danijel Berković
Najveća glazbena diva današnjice je i naša vječna inspiracija. Svaki njezin status pomno pratimo, a njezine beauty i modne savjete čitamo na dnevnoj bazi. Zato smo rekreirali 3 looka po uzoru na Queen Bey.
Vidi originalni članak

Upečatljive lokne u kosi, fantastična figura pješčanog sat i stil koji kopiraju žene diljem svijeta. Jer, nema toga što Beyoncé ne može. Njezin Instagram profil castvo je inspirativnih ideja jer baš svaki svoj style post obilježi nekom pričom. Nekad je to GIF, nekad video, a nekad serija slika s tematikom. I naravno, rado će staviti svoj logo na sve. 

Prije nekoliko tjedana Beyonce je na Instagramu objavila look koji je jako komericijalan. Čini se da baš svaka cura koja ove sezone želi biti u trendu nosi ovakav karirani sako. Ipak, Beyoncé ništa ne prepušta slučaju pa je dodala na rub i odrezane rukave od košulje. Ipak, to je pomalo nefunkcionalan, iako super stylish komad. 

MAKE UP Pogledajte hoću li uspjeti izgledati kao Beyonce

Odlučila sam da može i bez rukava, pa sam uz svoj sako (Bershka, 279 kn) nosila jednostavno bijelu majicu (Zara, 39 kn) i crvenu suknju visokog struka (Orsay, 179 kn). Također, odabrala sam manju verziju torbice (H&M, 99 kn), te dugačku ogrlicu (H&M, 79 kn). Ponuda puderastih cipela je doista velika pa to nije bio problem naći (Mass, 299 kn). Cijeli je look začinjen retro sunčanim naočalama (Le Specs, 1199 kn, Malai).

Drugi outfit je nešto stariji. Nakon posjeta jednom kocert sa Jay Z-jem je pozirala u backstageu.

U ovom rock chic looku dominira kožna minica. miss7 prijedlog je kožna minica iz Diesela (1099 kn), majica šljokičastog natpisa (Zara, 129 kn), te nešto asesoara, poput dugačke naušnice (H&M, 49 kn), te male crvene torbice (Mango, 199 kn).

Iako rijetko nosi crni look i Beyonce se ponekad odvaži na crno od glave do pete. Ali postoji kvaka, naravno. Naime, diva će odabrati crni elegantni sako i jednostavne crne salonke, ali njezin look će ukrasiti gigantski blještavi nakit!

Ja sam odabrala strukturirani blejzer iz H&M-a (529 kn) koji sam kombinirala s kratkim vunenin hlačicama (Guess, 599 kn), a na nogama je umjesto jednostavnih cipela i lančića oko gležnja odabrala sam zanimljive sandale (H&M, 299 kn).

MAKE UP Ovaj proizvod od 13 kn Beyonce koristi na obrvama!

Za diva efekt tu su sunačne naočale (Le Spec, 1099 kn, Malai), te svjetlucave naušnice (Six, 69 kn).

Posjeti Miss7.24sata.hr