Obožavamo ih: Neka nogavice zaplešu ovog proljeća

Getty/Guliver
Zvonolike hlače istisnule su skinny kroj i istaknule se modernom elegancijom
Vidi originalni članak

Teško je bilo povjerovati da bi skinny hlače, barem nakratko, nešto moglo maknuti s modnog trona. No, prema svemu sudeći, široki krojevi došli su napokon na svoje. Zvonolike hlače hit su među proljetnim high street kolekcijama, a dizajneri ih ove sezone obožavaju. Da, na prvu odmah prizivaju lude šezdesete i sedamdesete.

Ali moramo priznati da je osvježenje vidjeti ih kako pomalo vladaju ulicama, a i cure ih sjajno kombiniraju. E sad, jednog pravila definitivno se morate pridržavati. Štikle, štikle i samo štikle. Ili platforme ili natikače s visokim potpeticama u kojima će, slutimo, svi hodati ovog ljeta. Osobito ako ste niži rastom, ravne cipele na zvonolike hlače zaboravite jer će vas “pojesti”. Eventualno vrlo visoke i vitke djevojke mogu ih nositi na, npr., tenisice. Uzorci, boje, volumen nogavica... sve je dopušteno.

Elie Saab

Elie Saab, Giambi, Roberto Knight, Vivienne Tam samo su neki od dizajnera koji su odlučili prizvati malo hipijevskog duha ovog proljeća. Majice i košulje s volanima sjajni su modni parovi trapezastih hlača, a dok ne zatopli, ogrnite se sakoom, kožnatom jaknom ili bombericom koja će kombinaciji dati urbaniji štih. I slobodno sytling razigrajte šarolikim modnim dodacima jer to ove hlače dobro podnose.     

Posjeti Miss7.24sata.hr