Novi trend u modi dolazi s - golf terena. Pronašle smo super komade u trgovinama!

Instagram@gisou
Vidi originalni članak
  • Sportska moda i ležeran stil odijevanja uvijek su u trendu 
  • Ipak, ove godine popularni komadi s teniskih terena dobili su konkurenciju - vodstvo polako preuzima moda s golf terena
  • Zavirile smo u trgovine i pronašle nekoliko primjeraka za "golferski look"

Sport i moda se vole, a potvrđuje to i još jedan trend koji je zamijenio dosad popularne komade s teniskih terena koji su se često mogli vidjeti na ulicama. Ove sezone s nama će biti moda s - golf terena.

Ležeran stil odijevanja preuzeo je vodstvo u velikim modnim brendovima pa je tako "sportski, a chic" nit vodilja i novom trendu. Bez obzira jesi li strastvena obožavateljica golfa ili ti samo zvuči zanimljivo, modni detalji koji prevladavaju na njegovim terenima mogli bi ti ubrzo postati omiljeni.

Osim toga, golf kao igra postaje sve popularniji, a i to osobito među ženama. Zašto se baviti onime čime se svi bave - vrijeme je za nešto novo i, barem na našim prostorima, ipak rijetko. A osim zabavne igre i pažljivo odabrane tehnike, na golf terenima možeš pronaći i modnu inspiraciju.

Ugodna odjeća, sportski komadi, a chic dojam - i trendi kombinacija je tu.

Moda Modni povratak takozvanog twee stila iz 2014. - kako izgleda danas?

Ubaciti možeš svašta: od kraćih suknjica do onih midi dužine, polo majica ili pak vestica, u jednoj boji, komada s tipičnim kariranim golferskim uzorkom ili pak uvijek popularnih prugica.

Odabir je u potpunosti tvoj, a u trgovinama se može pronaći puno primjeraka uz čiju ćeš pomoć složiti svoj poseban golferski look.

Moda Ovo su tri najtrendi boje sezone - evo što smo pronašle u trgovinama

Mi smo odabrale svoje favorite.

Posjeti Miss7.24sata.hr