Nova kolekcija cipela Jennifer Lopez za Revolve apsolutno odražava njezin ukus - sve što bi JLo i sama nosila

Instagram @jlojenniferlopez JLO Jennifer Lopez za Revolve kolekcija cipela
Vidi originalni članak
  • U glamuroznim outfitima Jennifer Lopez uvijek se ističu i njene cipele, od casual tenisica do sandala i cipela s visokim potpeticama
  • Obožavatelje je zato razveselila vijest da odsad mogu kupiti cipele kakve bi i JLo nosila
  • Sandale sa životinjskim uzorkom i ukrasnim kamenčićima, natikače s perjem i cipele na platformu samo su dio nove JLO Jennifer Lopez kolekcije za Revolve

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez uvijek viđamo u glamuroznim modnim izdanjima, a ponekad su najbolji dio njenog outfita njeni raznovrsni modeli cipela. S pravim modelom za baš svaku prigodu, mnoge je osvojila svojim ukusom za cipele. Obožavatelji njenog stila sad imaju priliku kupiti cipele kakve bi nosila i sama Jennifer Lopez!

Nova kolekcija cipela JLO Jennifer Lopez nastala je u suradnji s platformom Revolve i prepuna je predivnih glamuroznih modela s dodatkom perja, svjetlucavih kamenčića i upečatljivih uzoraka.

Moda Balerinke iz nove H&M kolekcije dolaze u tri kombinacije boja i elegantan su dodatak garderobi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLo Jennifer Lopez (@jlojenniferlopez)

Kolekcija će biti puštena u prodaju u tri dijela, s time da je prvi dio kolekcije već dostupan na revolve.com.

Sadrži 16 različitih modela koji uključuju sandale s tankim remenčićima, visoke čizme, natikače i gležnjače. U raznovrsnoj kolekciji naći će se savršen model za svakoga, od obožavateljica neobičnih modela do ljubiteljica onih više minimalističkih. Cijene se kreću od 176 do 343 eura za pojedine modele.

Jennifer Lopez glavna je zvijezda nove kolekcije i najbolji model za svoje dizajne cipela koji će se savršeno uklopiti u proljetne i ljetne outfite.

U nastavku donosimo neke od modela iz nove JLO Jennifer Lopez za Revolve kolekcije.

Moda Slatke poput bombona: Ovo su najljepši modeli proljetne obuće do 35 €

Posjeti Miss7.24sata.hr