Nosite jednu haljinu na tri načina

Privatno
Kada se odlučim za kupovinu određenog odjevnog komada, uvijek mi je u glavi mogu li ga kombinirati za više prigoda i uz ostatak garderobe. Najdraži komad u ormaru mi je svakako mala crna haljina, dobila sam ju na poklon za 19. rođendan i od onda se našla u mnogim situacijama.
Vidi originalni članak

Nosila sam ju na koncerte, sastanke, predavanja, putovanja i uvijek je izgledala drugačije. Njezina jednostavnost daje mi sve što mi treba – mogu biti i ozbiljna i neozbiljna istovremeno. Odlično je imati u ormaru haljinu koju možete iskoristiti za dvije različite prigode. Danas ću vam pokazati kako sam jednu haljinu kombinirala za jutarnju nabavku povrća na tržnici i kavu s prijateljicom, za posao te večeru s prijateljicama. U ulozi je ovog puta bila dobra stara mala crna haljina.

Kombinacija za jutarnje obaveze

Jednostavnu haljinu A kroja kombinirala sam uz nove sandale s mašnama, dovoljno su jednostavne i šarmantne te su podigle ovu jednostavnu haljinu. Za torbu sam izabrala themeBags s motivom najdražeg filma. Obožavam njihove torbe jer su funkcionalne i šarmantne. Uz to idu Clubmaster sunčane naočale i najdraži analogni fotoaparat. Mobitelom ću zabilježiti svoje cipele i staviti ih na Instagram, a analognim fotoaparatom zabilježit ću nasmijana lica i naborane ruke prodavača povrća na Trešnjevačkom placu.

Kombinacija za posao

Osim što je crna i jednostavnog kroja, obožavam ovu haljinu i zbog džepova. Kada sam u žurbi volim imati praktičnu haljinu na sebi. Kako obožavam pete, za posao uvijek biram platforme – visoke su i stabilne. Decentni narančasto-zlatni detalji podigli su ovu haljinu, statement naušnice razigrale su dosadno svezanu kosu u rep, gumena torba svojim strogim oblikom dala mi je otkačenu, a opet dovoljno ozbiljnu točku na i za poslovnu kombinaciju.

Kombinacija za večer

Večer s prijateljicama u haljina A kroja. Volim haljine A kroja jer uvijek vješto sakriju sve nedostatke (kao što je npr. naduti i nimalo šarmantni stomak na kraju večere). Haljinu sam ukrasila statement ogrlicom na bisere. Obožavam bisere, a kako imam 25 godina klasični biseri za večernji izlazak su ipak malo preozbiljni za mene. Ova verzija ogrlice se savršeno uklopila u okruženje. Crno-bijela kombinacija (ne)boja je najveći hit sezone tako da sam se i ja opustila u njihovo kombiniranje. Na noge sam obukla čipkaste cipele koje su dovoljno grube da cijelu kombinaciju spuste na zemlju i daju joj stav.

Nadolazeća sniženja će nas mamiti svojom ponudom, no razmislite pri svakoj novoj kupovini hoćete li svoj budući odjevni komad moći nositi u što više prigoda ili će nakon jednog nošenja ostati godinama stajati na vješalici. Poučena dosadašnjim iskustvima impulzivne kupovine, vrlo oprezno krećem u „modne pohode“.

Posjeti Miss7.24sata.hr