Nosi se mali, sitni nakit, ali u velikim količinama

Instagram
Minimalizam je preuzeo glavnu riječ i kada je riječ o nakitu, a kad bismo ti morali savjetovati kako ga nositi, recimo da u ovom slučaju vrijedi pravilo - više je više!
Vidi originalni članak

Ono što je genijalno kod minimalističkog nakita upravo je činjenica da kombiniranju nema kraja. Ako poželiš sav svoj nakit nositi odjednom, nećeš izgledati smiješno, dapače izgledati ćeš super cool. Koju god varijantu ovog trenda odabereš, sigurni smo da ti inspiracije neće nedostajati jer je ovo jedan od onih trendova koji svaka moderna cura nosi. 

 

Primjerice, slojevito kombiniranje lančića različitih dužina te njihovo nizanje jedno ispod drugog, može izgledati sjajno u svim varijantama. Sve dok je lanac sitan, a privjesak minijaturan, slobodno ih što više nosi istovremeno. 

 

Također, ono tanko, decentno prstenje koje već neko vrijeme vlada našim Instagram feedom, još uvijek je glavni hit među brojnim blogericama, street style zvijezdama i trendi gradskim curama. 

 

Što se tiče naušnica, primjećujemo da se i tu nosi minimalizam. Nema šanse da "pretjeraš" s brojem naučnica na ušnoj resici i školjci, dokle god biraš sitne i što jednostavnije modele. Možeš se poigrati s motivima, privjescima ili bojama - ništa nije previše!

Posjeti Miss7.24sata.hr