Nisu samo za mlade djevojke ili posebne prigode: dama iz Splita je prozirnu suknju odabrala za šetnju gradom

Pixsell/Ivana Ivanović Foto: Pixsell/Ivana Ivanović
Vidi originalni članak
  • Trend prozirnih suknji definitivno je jedan od najsmjelijih koji su zaživjeli i koji je toliko šarmantan da su se oni nakreativniji potrudili pronaći načine kako mu produljiti životni vijek i izvan najtoplijeg dijela sezone
  • Iako mnogi vjeruju kako su lookovi s prozirnim suknjama rezervirani samo za modne piste i eventualno hrabre mlade žene koje su voljne eksperimentirati s izazovnim komadima, u Splitu smo pronašli izvrstan protuargument
  • Dama u nešto ozbiljnijim godinama odabrala je vrlo chic styling koji balansira između elegancije i suvremenosti, dokazavši da su godine doista samo broj i da nema razloga da stanu na put ovakvim modnim izletima

Svijet modnih trendova jedan je od onih u kojemu nikada nije dosadno, budući da se neprestano mijenja, pružajući zaljubljenicima u modu priliku da se njome igraju i eksperimentiraju, nerijetko pomičući vlastite granice, a ponekad i iskušavajući ih da se odvaže na izlazak iz vlastite zone komfora.

Trend prozirnih suknji o kojemu smo više puta pisali definitivno je jedan od najsmjelijih kojeg je ovaj svijet posljednjih godina iznjedrio i koji je toliko šarmantan da su se oni nakreativniji potrudili pronaći načine kako mu produljiti životni vijek i izvan najtoplijeg dijela sezone, ne odričući ga se ni u nešto hladnijim jesenskim mjesecima.

Moda Glamur na špici dostojan Francuske rivijere: jedna crvena haljina i veliki damski šešir su dovoljni

Dok mnogi vjeruju kako su lookovi s prozirnim suknjama u glavnim ulogama rezervirani za modne piste i eventualno hrabre mlade žene koje su voljne eksperimentirati s izazovnim komadima, u Splitu smo naletjeli na damu u nešto ozbiljnijim godinama koja nam je, odabravši sofisticiran i ujedno vrlo chic styling koji balansira između elegancije i suvremenosti, dokazala da su godine doista samo broj i da nema razloga da stanu na put ovakvim modnim izletima.

Okosnicu ovog stylinga čini upravo bogata prozirna suknja od tila u prelijepoj bordo nijansi, raskošne teksture koja joj je dala volumen, dok je prozirnost u kombinaciju unijela dašak senzualnosti, bez da se pritom izgubilo na sofisticiranosti. Suknja dužine do koljena je zahvaljujući prozirnim slojevima tila narasla do midi dužine, što je samo dodatno naglasilo njezin elegantan izgled, dok su slojevi tila ostavili dojam suptilnog koketiranja s prozirnošću. 

Moda Zakovice su glavni hit jeseni: nosit ćemo ih na cipelama, jaknama, torbama...

Ovaj je zanimljivi komad naša prolaznica uskladila s jednostavnom crnom majicom kratkih rukava, zadržavši minimalizam i jednostavnost u gornjem dijelu i prepustivši suknji središte pažnje, te crnim natikačama s dramatičnim cvjetovima koje su savršeno začinile kombinaciju, učinivši je odličnom opcijom za sve ležerne i opuštene dnevne aktivnosti. 

Iako prozirne suknje ponekad znaju izgledati previše izazovno, ova je kombinacija odličan dokaz da se itekako mogu nositi i na način koji nije nimalo vulgaran, već izrazito sofisticiran, a uz to definitivno nije rezerviran samo za posebne prilike. Istina, uz nešto elegantnije sandale, torbicu i bluzu, ova je suknja u trenu mogla postati statement komad i za one najsvečanije trenutke u kojima bi ova stilski veoma talentirana dama, uopće ne sumnjamo, zračila jednakom dozom sofisticiranosti i samopouzdanja. Sjajno!

Posjeti Miss7.24sata.hr