Nikad nije loš trenutak za dobre salonke, a ove su baš nekako valentinovske

Instagram @moschino
Vidi originalni članak
  • Vjerujemo da ćeš se složiti s nama da cipela u kolekciji nikad dosta, stoga većina žena svako toliko voli zaviriti u aktualnu ponudu i provjeriti ima li neki poseban model s kojim bi bilo dobro upotpunit kolekciju
  • Mi smo ovog puta jedan takav pronašli u Moschinovom asortimanu, a osvojio nas je s posebnim detaljem
  • Riječ je trodimenzionalnom srcu iznad potpetice, a koje nas je odmah podsjetilo na Valentinovo
  • Pročitaj također: 7 vrućih dizajnerskih komada i 7 najboljih replika: sličnost je neodoljiva, a cijena neusporediva

Iako se sredina siječnje čini daleko prerana za bilo kakvo razmišljanje o Valentinovu, trgovine su polako počele poprimati valentinovsku estetiku. Kao što smo spomenuli, pažnju su nam ukrale bezvremenske crne salonke sa srcolikim ukrasom koji je decentan, ali opet upečatljiv modni twist.

Naime, crne salonke su bez imalo razmišljanja model koji svaka žena treba imati u kolekciji. Lako se kombiniraju na poslovne, odnosno formalne kombinacije, ali i chic modne priče koje privlače pažnju. Kod Moschino salonki, motiv trodimenzionalnog srca smjestio se iznad potpetice (od 10 centimetara) i sigurni smo da će svaku kombinaciju učiniti posebnom i drugačijom.

Primjerice, Moschino model vidimo u kombinaciji s jednostavnim crnim odijelom, minimalističkim nakitom i detaljima. U tom slučaju, cipele će dodati „šlag na tortu“ i tvoj styling izdvojiti od ostalih. Isto tako, jednako dobar odabir su i haljine, također jednostavne forme, ali ako ne želiš u potpunosti otići u minimalizam, poigraj se s teksturama. Možeš birati primjerice čipku, plise detalje ili pak asimetrične komade koji će kreirati dinamične kombinacije.

Moda 15 modela cipela na petu koje se isplati uloviti na sniženju u Zari. Jedan ima status bestsellera

Naravno, ovaj model nije namijenjen samo za nošenje na Valentinovo, nosimo ga i u svim ostalim prigodama jer je zbilja poseban i drugačiji, stoga ako si i ti poželjela ovaj fora kožni par cipela, sve detalje oko narudžbe saznaj na sljedećem linku!

Moda Pisali smo o Mango zlatnim cipelama s mašnom, a sad su u ponudi još dvije boje - crna i bež

Međutim, ove stylish salonke nisu jedini komad s motivom srca. Poznata talijanska kuća i kod odjevnih predmeta voli eksperimentirati sa spomenutim motivom u vidu efektnog printa ili pak konkretnih oblika. Baš nam je takva haljina zapela za oko, a radi se o modelu u zlatnoj boji s otvorenim leđima preko kojih visi tanak lančić sa srcem na kraju. Također, osvojile su nas i torbice s decentnim motivima srca, kao i one u obliku srca. Stoga, voliš li ovaj romantični motiv i želiš ga dodatno uklopiti u garderobu - vjerujemo da ćeš inspiraciju s lakoćom pronaći u Moschino komadima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)

 

Posjeti Miss7.24sata.hr