Nicole Kidman zablistala u nevjerojatno jednostavnoj, a opet prekrasnoj haljini - s mašnom

shutterstock Nicole Kidman
Vidi originalni članak
  • Sinoć je u Los Angelesu održana dodjela SAG nagrada, a Nicole Kidman oduševila je svojim modnim odabirom
  • Glumica se pojavila u jednostavnoj crnoj baršunastoj haljini s upečatljivim detaljem - mašnom
  • Kombinaciju je upotpunila i minimalističkim nakitom te crnom cluth torbicom, a uz nju je na crvenom tepihu bio i suprug Keith Urban

Nicole Kidman (54) donijela je svoj bezvremenski osjećaj za stil na crveni tepih na 28. dodjeli SAG nagrada održanoj sinoć u Los Angelesu. Za razliku od ostalih nagrada, popularne SAG nagrade isključivo se bave ocjenjivanjem onih ispred kamera, za koje pak glasaju sami glumci.

Stars Obožavatelji napali Vanity Fair radi naslovnice s Nicole Kidman, fotošopirana je do boli

Nicole Kidman sve je oduševila kad se pojavila na crvenom tepihu u jednostavnoj, no predivnoj haljini. Glumica je nominirana za izvanrednu izvedbu ženske glumice u glavnoj ulozi Lucille Ball u filmu "Being the Ricardos".

Kidman je stigla u crnoj baršunastoj haljini dugih rukava Saint Laurenta s mašnom boje bjelokosti. Svoj izgled upotpunila je savršenim crvenim ružem na usnama i nakitom Harry Winston uključujući 21-karatne dijamantne križne naušnice Fifth Avenue, narukvicu s dijamantom Winston Cluster i dijamantni ovalni prsten Winston Cluster. Svoju haljinu nadopunila je i četvrtastom clutch torbicom. 

Stars Nicole Kidman otkrila ruke: izgledaju puno drukčije od njezina besprijekorna lica...

Dobitnica Zlatnog globusa stilizirala je svoje plave uvojke u mekane valove i odlučila se za minimalnu šminku s upečatljivim crvenim ružem na usnama. Ispod dugačke haljine nazirale su se crne staenske salonke. S njom je na veliku večer bio i suprug Keith Urban koji je odjenuo jednobojno crno odijelo.

Posjeti Miss7.24sata.hr