Ni traperice nisu što su nekad bile... Bi li nosila ovaj neobičan model? A 'traper gaćice'?

Miss7/PR Topshop (500 kn)
Vidi originalni članak
  • Tržište je puno neobičnih traperica - jedne izgledaju kao da imaju više nogavica, a drugima pak nogavice nedostaju
  • Krase ih neobičan dizajn i doista paprena cijena
  • Ipak, prodaja funkcionira pa je, čini se, netko ipak dovoljno hrabar da ih "isfura" na gradsku špicu

Traperice koje imaju tri nogavice? Danas i na njih možemo naići. Topshop je tako nedavno predstavio traperice koje su doista neobične. Dok s jedne strane, i to doslovno, djeluju kao uobičajene crne traperice, njihovi rubovi šire se dužinom cijele noge u prozirni šifon.

Dodatno su još k tome ukrašene sitnim bijelim srcima, a cijela kombinacija stvara zaista zanimljivu optičku varku jer teško je na prvi pogled shvatiti gdje se koja noga doista nalazi.

Njihova je cijena 60 funti, odnosno oko 500 kuna, a čini se da su zbunile mnoge kupce. Namijenjene su za one najhrabrije pa čak i kad je riječ o njihovom pranju jer to je pak moguće samo ručno.

Testiranje Doznali smo recept zbog kojeg neke žene izgledaju mlađe i - odlučili ga isprobati

Ipak, to nije jedini neobičan komad traperica na tržištu. Za oko nam je zapeo još jedan, za koji pak mnogi kažu da je namijenjen samo za Beyonce, Rihannu i Lady Gagu, ali zasigurno će svoje obožavateljice pronaći i među Hrvaticama.

Riječ je o ekstra kratkom modelu koji izgleda kao traper gaćice! Da, i to smo dočekali. No ono što ih čini još zanimljivijim je i njihova cijena od 235 funti, što je skoro 2000 kuna! Prodaje ih kanadska modna kuća Ssense, a Instagram komentari ne štede ih nimalo.

"Ovo je najružnija stvar koju sam ikad vidjela u životu", glasi samo jedan od mnogih komentara.

Posjeti Miss7.24sata.hr