Ni Kate Middleton ne može odoljeti Self Portrait haljinama

Getty Images
Britanski brend s povoljnim cijenama svojim haljinama zaludio je svjetske, ali i domaće fashionistice
Vidi originalni članak

Vojvotkinja od Camridgea obožava dobre modne 'ulove', a kad kupuje nije joj bitno radi li se o dizajnerskim krpicama ili high street komadu. Tako ju jednako često možete vidjeti u kreacijama Alexander McQueena kao i u haljinama iz Topshopa. To je dokazala i na premijeri filma A Street Cat Named Bob gdje je zablistala u bijeloj haljini londonskog studija Self Portrait, poznatog po iznimno ženstvenim komadima, ali i povoljnim cijenama. 

S prepoznatljivom čipkom na gornjem i raskošnim donjim dijelom s velikim prorezom, vojvotkinja je zadivila i podigla temperaturu pokazavši vitke noge. Istu haljinu pronašli smo u online trgovini Net-a-Porter, samo u crnoj boji, a cijena ovog predivnog komada pozitivno će vas iznenaditi.

Self Portrait, 445 eura

Ovaj bitanski brend zaludio je fashionistice, a njihove haljine nose Olivia Palermo, Zendaya te čak i milijunašice, poput supruge Romana Abramovića, Daše Žukove.

Ni poznate Hrvatice nisu odoljele rupičastim haljinama, a neke su nabavile čak nekoliko komada. Tako smo Severinu imali priliku vidjeti u plavom komadu, kakvog nosi i Zendaya...

..ali i u elegantnom crnom modelu u kojem pjevačica obara s nogu. 

Nevena Rendeli još je jedna domaća obožavateljica brenda, a i ona u svom ormaru ima bordo Self Portrait haljinu.

Lana Banely zaljubila se u kraći model, koji je zapravo Self Portrait verzija male crne haljine. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr