Ni Ema Luketin nije odoljela najpopularnijim Zara sandalama na kojima glavnu ulogu ima - cvijet

Instagram @emaluketin
Vidi originalni članak
  • Ema Luketin je jedna od najpopularnijih djevojaka na društvenim mrežama
  • Njezin se stil s godinama mijenjao, a iako redovno prati modne trendove uvijek mu ih prilagođava
  • Ema nije mogla odoljeti novom trendu - cvijeću na cipelama, a nosila je najpopularniji Zara model sandala

Ema Luketin jedna je od najpopularnijih djevojaka na društvenim mrežama, a osim po svom veselom duhu i iskrenim savjetima, Ema ima i modni stil koji se iz godine u godinu sve više razvija. Ema voli kombinirati vječne komade odjeće s trendi dodatcima koji će osvježiti cijeli na prvi pogled jednostavan outfit. Povodom predstavljanja nove Maybelline maskare, Ema je zasjala u jarko ružičastoj dugoj haljini, a mi nismo mogli ne primijetiti cvjetne Zara sandale.

Ema Luketin je pokazala kako je jarko ružičasta njezina boja koja je odličan kontrast njezinoj smeđoj kosi, ali nas su najviše privukle njezine sandale. Riječ je o cvjetnim Zara sandalama koje se nedavno došle u prodaju, ali su gotovo uvijek rasprodane i teško ih je uloviti na stanju. Ema se odlučila na Zara sandale s velikim cvijetom u bijeloj boji, dok ovaj model još dolazi i u potpuno crvenoj boji. Ove Zara sandale nisu za svih, ali su odličan i jednostavan način da se svakoj modnoj kombinaciji unese dašak proljeća i svježine.

Ema Luketin nam je ovom kombinacijom pokazala kako ih možemo nositi i na duge haljine u jarkoj boji i da ne moramo nužno nositi all white modnu kombinaciju da bi ove Zara sandale izgledale dobro. Cijena Zara sandala s cvijeće je 39,95 eura, a imaju petu od 7.5 cm te su dovoljno ugodne za dan i plesanje dugo u noć. 

Posjeti Miss7.24sata.hr