Nezamjenjivi modni komad: bijela majica za sve prilike! Donosimo 4 najbolja looka

Instagram@lescolonnesdesarah
Vidi originalni članak
  • Bijela majica osnovni je modni komad za svako ljeto
  • Idealna je opcija za dnevne casual kombinacije, kao i za poslovni look
  • Jednostavni krojevi i kratki rukavi omogućavaju poigravanje s ostatkom stylinga

Ponekad se kombiniranje odjeće može činiti kao nemoguć matematički problem. Koliko god ti ormar bio dobro opskrbljen, barem jednom mjesečno dolaziš do toga da poželiš zabiti glavu u pijesak jer nemaš što obući, zar ne?

U ovakvim situacijama, naravno, možeš odustati i jednostavno ostati kod kuće. Ili se možeš osloniti na stvarnu neophodni komad koji zaista uvijek funkcionira i izgleda elegantno: bijelu majicu kratkih rukava. Majica kratkih rukava malo je otišla u zaborav zbog trenda modela bez rukava, ali ju svakako ne treba podcijeniti. U nastavku donosimo 4 styling ideje u kojima je bijela majica savršeni tajni sastojak.

Bijela majica i kratke hlačice

Kratke hlače popularnije su no ikad, stoga ih svakako treba iskoristiti ovoga ljeta i nositi ih što češće. Kombiniraš li predimenzioniranu bijelu košulju i klasične štikle, u tren oka možeš stvoriti jednostavan i udoban look za vruće dane s daškom elegancije.

Modni trikovi Ne, nije bež ni bijela! Evo koja boja grudnjaka se neće prozirati ispod bijele majice

S lijeva na desno: COS (59,00 eura), COS (29,00 eura), COS (150,00 eura)

Bijela majica i traper jakna

Kombinacija koja uvijek sjajno funkcionira i izgleda elegantno i opušteno u isto vrijeme? Bijela majica i klasična plava traper jakna. Odabereš li kožnu suknju u crnoj boji, nastaje modno trojstvo koje izgleda elegantno i cool za apsolutno svaku priliku.

S lijeva na desno: Ganni (1.330,20 kn), Zara (59,90), Mango (249,90 kn)

Bijela majica i bijele traperice

Potpuni bijeli lookovi najljepša su kombinacija ljeta. Naglašavaju preplanulost, djeluju bezbrižno, opušteno i luksuzno. Zato ne iznenađuje kako bijela majica izgleda posebno dobro uz bijele traperice. Japanke s debelom potplatom daju vješt kontrast za savršen styling!

S lijeva na desno: Stradivarius (179,90 kn), Reserved (49,90 kn), H&M (225,90 kn)

Bijela majica s baggy trapericama

Posljednje, ali ne manje važno, bijela majica izgleda posebno prikladno uz trendi široke traperice. Dobiveni izgled je ležeran, ali chic u kombinaciji s elegantnim dodacima kao što su uski remen, salonke na špic i srebrni nakit.

S lijeva na desno: COS (79,00 eura), Marc O'Polo, Zalando (259,00 kn), Mohito (79,90 kn)

Moda Udobne poput oblaka! Cloud sandale novi su trend ljetne obuće koji obožavamo

 

Posjeti Miss7.24sata.hr