10 najboljih modela New Balance tenisica - sve ih želimo u našoj kolekciji!

Instagram @wear.juti.eats New Balance tenisice
Vidi originalni članak
  • 550, 327 i 9060 samo su neki od ultra popularnih modela New Balance tenisica koji su posljednjih nekoliko sezona omiljeni među brojnim trendsetericama i influencericama
  • Jednostavne, udobne i praktične, New Balance tenisice idealne su za ležerne outfite ili treninge
  • Donosimo izbor 10 modela New Balance tenisica koje nastavljamo nositi i ovog proljeća

Američki brend New Balance popularan je dio casual sportske obuće već desetljećima, a jedan od njihovih modela uvijek je među najtraženijim u kolekcijama tenisica modnih trendseterica.

Moda Adriana Ćaleta Car i Iva Radić u kombinacijama s megapopularnim tenisicama, a nose ih i druge cure

Kvalitetna izrada, udobnost i potpore te stylish izgled najveće su prednosti svih modela koji variraju od totalno sportskih, savršenih za treninge, do onih koje možemo uklopiti i u nešto formalnije modne kombinacije. Među mnogobrojnim modelima New Balance tenisica svatko tako može pronaći onaj savršeni za sebe!

U nastavku donosimo 10 odličnih modela New Balance tenisica za sve ljubitelje ove obuće!

New Balance 9060

Ovaj model dio je 99x serije te su odlične za prvi par chunky New Balance tenisica, ako tek počinjemo isprobavati ovaj trend. Brušena koža, mrežasti materijal te udobna potpora dio su ove moderne verzije chunky tenisice s tankim detaljima.

New Balance 574

Model 574 izvrsna je opcija koja vrlo lako može postati omiljena svakodnevna tenisica. Dolazi u mnoštvu zagasitih kombinacija boja idealnih za kombiniranje te outfite za brojne prigode, od privatnih do poslovnih. 

New Balance 550

Jedan od modela koji su posljednjih sezona stekli najveću popularnost, 550 New Balance tenisice gotovo su uvijek rasprodane. Zaobljenog vrha i s manjim đonom, idealne su za casual kombinacije.

New Balance 990 V6

990 V linija poznata je po udobnosti, a ljubitelji mode pronašli su odličan način za uklapanje ove funkcionalne tenisice u modno osviještene outfite.

New Balance 327

Jednako kao i 574 i 327 odlična je opcija za model tenisica za svaki dan. Blago povišeni đon naglašen je upečatljivim ispupčenim gumenim detaljima koji joj daju dodatan retro izgled, kao i oversize slovo N, zaštitni znak brenda, koji nose svi modeli u nekom obliku.

New Balance 993

New Balance 993 mnogima su omiljen izbor izdržljive tenisice za hodanje, koja ima izvrsnu potporu te stopalu i nozi pruža iznimnu udobnost.

New Balance 650

Iako je New Balance kao brend više poznat po niskim modelima tenisica, u svojoj ponudi imaju i odlične više modele, poput 650, koji se može nazvati i višom verzijom modela 550, sličnom po estetici i udobnosti.

New Balance 530

New Balance 530 još su jedan model s retro štihom, koje su mnogima omiljen par za nošenje na putovanjima, zbog svoje praktičnosti i udobnosti, karakteristika koje omogućavaju nošenje 530 modela tijekom cijelog dana.


New Balance 990 V5 Core

Također iz serije 990 V, 990 V5 Core imaju nešto niži srednji te su ultimativna udobna obuća s ENCAP potporom potplata i Ortholite umetkom.

New Balance 5740

Za ljubitelje 574 modela, 5740 cool je verzija New Balance tenisica sličnog oblika, s nešto višim potplatom te estetikom sportske i lifestyle tenisice spojene u jednom modelu.
 

Moda Proljetna potraga za novim tenisicama je počela; možda neke iz Gucci x adidas kolekcije?

Posjeti Miss7.24sata.hr