Neodoljivi Francis šeširi - s tvojim inicijalima

Instagram
Tko može ljeti odoljeti šeširima? Sjajna su zaštita za sunca, a još ako izgledaju svjetski dobro kao ovi i možeš naručiti i sasvim personalizirani model... Upoznaj domaći brend Francis Zagreb
Vidi originalni članak

Znamo da šešir glavu čuva. Ljetni slamnati šešir i to raznih oblika gotovo je esencijalan komad u ormaru. Volim šešire velikih oboda u stilu latino dive, predivni su mali fedora šeširići koji se mogu uklopiti u svaki gradski look, a šilterice spašavaju vikende u prirodi. Jedne sasvim posebne šešire hrvatskog potpisa pronašli smo na Instagramu.

Riječ je o Francis Zagreb šeširima koji su se pojavili prije godinu dana na društvenim mrežama, a u međuvremenu su osvojili srca zaljubljenica u modu.

Vlasnica brenda Darija Premor objašnjava da su šeširi koje sama izrađuje bili logičan izbor zato što voli modu i modne dodatke. "Jednostavno sam došla na ideju o šeširima. Smiješno, zato što mi šeširi zapravo ne stoje dobro i ne nosim ih, ali mi je drago kad drugi ljudi Francis modelima odluče upotpuniti svoj dnevni outfit."

SAT OVAJ se modni dodatak u 2018. navodno vraća na velika vrata

Pitali smo Dariju otkud ime brendu, ali i svakom pojedinom modelu šešira kojima nadjeva ženska imena poput Irina, Lauren ili Verona.

"Svaki model šešira ima  ime, a svako ime  svoje značenje. To je obično neka osoba, pojava ili godišnje doba koje me inspiriralo u trenutku izrade pojedinih modela. Inspiraciju za ime brenda, Francis, pronašla u papi Franji."

Dariju inspiriraju glamur i elegancija prve polovice prošlog stoljeća kada su šeširi bili neizbježan modni dodatak, te različitim modnim stilovima koji je danas okružuju. "U ponudi imamo personalizirane, ali i klasične šešire koji su jednako traženi. Personalizirani iz razloga prepoznatljivosti, jer sam razmišljala kako bih i i sebi vrlo rado kupila šešir baš sa svojim inicijalima. Tako sam odlučila ostvariti ideju koju danas mnogi nose", ističe vlasnica brenda Francis.

A sad ono najzanimljivije. Zbog kupnje ovog personaliziranog šešira doista nećemo morati otići u minus kako je to tipično pri kupnji dizajnerske robe. Naime, cijena ljetnih šešira je 300 kuna, dok su zimski  400 kuna. Jesi li već odabrala svoj model?

 

Posjeti Miss7.24sata.hr