Neodoljive torbice kao stvorene za najchic party

Getty Images
Na torbice s porukama, neobičnog dizajna ili modele "posute" šljokicama i sjajem nikako nemoj zaboraviti u ovo prosinačko vrijeme
Vidi originalni članak

Više nas ništa ne može iznenaditi. Jedno su se kratko vrijeme nosile dvije torbice odjednom, pa prozirne da svi vide što imate unutra, zatim kutijice u koje jedva nešto stane, a sada su svi poludjeli za ludim torbicama savršenim za party sezonu koja dolazi. Šljokice, ludi modeli i replike, na primjer, tetrapaka mlijeka samo su neke od neobičnih torbica. Naravno da je modna kuća Moschino prva u svojoj kolekciji predstavila neobične modele. Trendseterice su poludjele za torbicom inspiriranom lancem brze prehrane McDonald’s koja izgleda kao pakiranje za pržene krumpiriće, a njihova torbica SpongeBob rasprodana je u rekordnom roku. Dok su mnoge torbice na tjednima mode bile vrlo šarene i od različitih neuobičajenih materijala, neki su fokus stavili na grafike koje govore tisuću riječi, i to doslovno, jer su znale biti i ispisane različitim izjavama ili natpisima.

Diane von Fürstenberg pozornost je privukla neonsko narančastom torbicom koja izgleda kao žena koja izviruje iza baršuna i krokodilske kože, a savršeno su se uklopile u električnoplavi outfit. Grafički uzorci uključivali su i jednostavan dizajn kao kod Anye Hidmarch za jesen 2015. Mini torbica Olympije Le-Tan podsjeća na kutijice u kojima djeca nose užinu u školu, a Moschino je predstavio veliku torbu u obliku starinskoga kasetofona. Naravno, bilo je tu i krzna koje izgleda prilično upečatljivo, a ove su torbice idealne i kao pokloni za blagdane te smo sigurni kako će se svaka trendseterica oduševiti. 

Posjeti Miss7.24sata.hr