Neka se i tvoja jesen vrti oko OVE boje

Pinterest/AlbionFit
Boja senfa - svake jeseni joj se volimo vratiti i svake jeseni nas podsjeti zašto ju toliko volimo; neupadljiva, a opet tako šik!
Vidi originalni članak

Sigurno ti se kad-tad dogodilo da ti se neka boja postepeno svidi, iako si se prije par mjeseci klela da ju nikad ne bi stavila na sebe. Nije li boja senfa baš jedna od tih boja?

Budimo iskreni, otkako se cijela modna vibra 70-ih vratila, ova nam se boja svake jeseni vraća. Čak je volimo nositi i u proljeće i ljeto! Ako si (kao i mnoge od nas) do sad ignorirala ovaj trend i svrstavala boju senfa među "ružne boje", možda je ipak vrijeme da se priključiš modnim znalcima koji znaju kako je nositi...

S lijeva na desno: Zara (300 kuna), ASOS (499 kuna), Bershka (450 kuna), Mango (750 kuna)

Ako ti smijemo predložiti jedan komad u boji senfa koji bi bio apsolutno savršen za jesensku sezonu, onda je to svakako jakna ili baloner u ovoj nijansi. Savršen je za sve kombinacije i podići će tvoj outfit baš kad ti to zatreba.

S lijeva na desno: Zara (200 kuna), Mango (375 kuna), Mango (300 kuna)

S druge strane, suknje, hlače i haljine u ovoj nijansi dovoljan su statement same po sebi pa uz njih ne moraš misliti i razbijati glavu kako i sa čime ih kombinirati - uz jednostavne crne čizme i majicu u neutralnoj boji, spremna si za sve modne izazove. 

S lijeva na desno: Zara (150 kuna), H&M (115 kuna), Mango (100 kuna), H&M (220 kuna)

I naravno, obožavani pulover u boji senfa apsolutan je trendi komad koji ćeš nositi cijelu jesen i još duuugo nakon njenog završetka...

Posjeti Miss7.24sata.hr