Nedostaju vam sniženja? Evo gdje još uvijek traju!

Goran Čižmešija
Istinskim ljubiteljima online kupovine nikada ne mogu promaknuti spektakularne modne ponude koje traju cijele godine
Vidi originalni članak

Ako ste posljednjih dana optimistično krenuli u pohod na obližnje trgovine vjerojatno ste poprilično negativno iznenadili. Očaravajuće krpice iz novih kolekcija dosežu astronomske cijene pa definitivno nije najbolje vrijeme za obnavljanje sadržaja vašeg ormara.

No, istinske zaljubljenice u modu čak i u vrijeme nestašice sniženja uspjevaju pronaći trendi krpice po pristupačnim cijenama.

Pitate se gdje? U nastavku vam donosimo mini vodič za shopping-početnike:

Mango

Na webshopu jednog od omiljenih high street brendova aktualna su sniženja do zadovoljavajućih 50 % na kojima možete pronaći komade iz aktualne kolekcije jesen/zima 2016/2017, ali i iz prošlih. Tako se sadržaj vašeg ormara može obogatiti već za 40 kuna koliko ćete izdvojiti za basic komade, a ako tragate za preslatkim torbicama, ovdje ćete ih pronaći po cijeni od stotinjak kuna.

H&M

U online trgovinama ovog brenda uvijek možete pronaći komade po promotivnim cijenama. Iako je najčešće riječ o basic komadima, moguće je "naletiti" i na nešto elegantnije, profinjene krpice. Štoviše, uz vrlo malo truda za manje od 100 kuna u vašem će se ormaru naći čak dva modna ulova!

Asos

Ako ste si nekada dali truda i proučili stranicu popularnog Asosa, sigurno ste naišli i na rubriku 'Outlet' koja je pravo skriveno modno carstvo. Ipak, nemojte se ponašati poput Alise u zemlji čudesa jer vaša kartica sasvim sigurno ima limit (i njoj neće biti toliko čudesno)... Osim outleta, Asos gotovo uvijek nudi određeni asortimana po povoljnijim cijenama pa se tako trenutno možete počastiti komadima koji na aktualnoj rasprodaji dosežu cijene niže do fantastičnih 50%!

Bershka

Na webshopu Bershke, u rubrici 'Promo', uvijek možete pronaći komade po nižim cijenama. Tako su na trenutno na akciji veste i druga pletiva (30 %), košulje i jakne (30 %), tenisice (30%) te sportska odjeća (30%).

Posjeti Miss7.24sata.hr