Nećeš vjerovati koje će tenisice vladati ove sezone

promo
Ovaj veliki trend iz svijeta tenisica navodno će vladati aktualnom modnom sezonom, a ako je suditi prema poznatim trendsetericama - pravi su hit!
Vidi originalni članak

Stvarno živimo u neko ludo doba tenisica. Do onih super popularnih modela je gotovo nemoguće doći jer se rasprodaju u tren oka (čitaj: Pumice s mašnom, Yeezy, Fenty Puma,...) Nevjerojatno je da postoje liste čekanja(!) za neke modele, cijene im nenormalno skaču i na kraju krajeva čini se kako svako malo čujemo za neki novi "revolucionarni" model. Kako da sve popratimo?

I dok su klasične tenisice uvijek dobra investicija, modni stručnjaci predviđaju da će se u 2018. godini sve vrtjeti oko jednog potpuno novog, drugačijeg i neočekivanog modela. U najmanju ruku vladaju neobične i nesvakidašnje tenisice, a statement komadi poprimili su sasvim novo značenje. U nastavku donosimo cool trendove iz svijeta tenisica koje nećemo moći izbjeći naredne sezone. Misliš da se upravo ovdje skriva pravi par za tebe? 

Dad sneakers su IN!

Prije svega, 2018. je definitivno godina takozvanih "ružnih" tenisica odnosno tenisica koje volimo mrziti. Neki ih zovu i "dad sneakers" jer izgledaju kao tenisice koje bi naši tate nosili. Bez uvrede svim tatama, jer su upravo te, "ružne", pomalo štreberske i glomazne tenisice debljih potplata, službeno u modi! Doduše, trendi cure ih nose u kombinaciji s elegantnim mini haljinama i suknjama te tako dobivaju jedan potpuno novi look. 

Druga stvar koja nam pada na pamet kad razmišljamo o "tenisicama koje volimo mrziti" je - udobnost! Napokon su trendi modeli u kojima možeš prehodati, pretrčati, preživjeti pola dana i osjećati se kao da hodaš po oblacima. Ultimativan spoj udobnosti i elegancije otkrili smo u novim Walkmaxx modelima koji izgledaju upravo kao jedne od najpopularnijih tenisica sezone.

Walkmaxxice su nam totalno cool!

Crvene, bijele, žute, muške, ženske,... Dolaze u nekoliko različitih nijansa i sve su nam jednako dobre! Nisu ni Walkmaxxice što su nekad bile, a ako ih još uvijek zamišljaš kao super sportske i glomazne - krivo! Obožavamo ovaj spoj udobnosti i mode za proljeće!

Čarape-čizme u proljeće će službeno zamijeniti čarape-tenisice i to sve zahvaljujući Balenciaginom mega popularnom modelu. Kako ih nose fashionistice? U kombinaciji s krojenim hlačama i midi suknjama!

Balenciaga (3.680 kuna) ili Zara (250 kuna)? 

"Ružne" tenisice ove sezone uopće nisu ružne, zar ne?!

Posjeti Miss7.24sata.hr