Nećeš vjerovati kako dobru kolekciju za Valentinovo ima Aldo

Pogađaš? Glavni motiv je srce. I to ne bilo kakvo srce. Ova predivna specijalna kolekcija modnog branda Aldo donosi najslađu kolekciju cipela i modnih dodataka.
Vidi originalni članak

Ako si se ikad pitala što pokloniti samoj sebi za Dan zaljubljenih, odgovor je ponudila modna kuća Aldo. U prekrasnoj valentinovskoj kolekciji inspiriranoj ljubavlju svaka će prava trendseterica pronaći nešto za sebe. Boje su klasične: crna, bijela i crvena, a uzorak je upečatljivo srce. Ono se nalazi na peti jako visokih salonki ili dolazi u obliku sitnih crteža na bijeloj podlozi.

Sandale 480 kn, salonke 600 kn

GENIJALAN ULOV Pronašli smo high-street verziju ove Valentino torbice!

Sandale 480, salonke 600 kn

Nisu samo cipelice ukrašene omiljenim ljubavnim motivom. Fantastično neodoljivo izgledaju sunčane naočale čiji su okviri u srcolikom obliku. Za prve sunčane dane u veljači kao stvoreno.

Sunčane naočale 99 kn

Kreativci iz kanadskog brenda Aldo također su mislili na cure koje nisu fanovi visokih peta. Zato su idealne bijele tenisice sa sitnim likovima srca i ostalim dražesnim crtežima. Kako kombinirati ove cipele kada Valentinovo prođe? Jednostavno! Uz sve odjevne komade koje bismo i inače nosile!

Torbica 300 kn, tenisice 390 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr