Ne znaš što nositi na posao za vrijeme vrućina? Mohito ima odlične košulja-haljine na sniženju

Mohito
Vidi originalni članak
  • Koliko volimo ljeto, toliko ne volimo vrućinu, a još manje volimo odijevanje za posao tijekom visokih temperatura
  • Haljine su jedna od naših tajni kada nam se zbog vrućine ne da posebno sređivati, a želimo izgledati lijepo te u isto vrijeme želimo da nam je ugodno
  • Haljine-košulje su nam posebno drage tijekom ljeta, a Mohito ima odličan izbor raznih dužina i boja 
  • Pročitaj više: Haljine s cvjetnim uzorkom su must-have, a Mohito na popustu ima brojne modele

Kada temperature dosegnu 30 stupnjeva, iskreno, jedino za čime imamo volju je ležanje ispod klime ili kupanju u moru, a kako to nažalost nije uvijek moguće, moramo se snaći. Odijevanje za odlazak na posao može biti iscrpljujuće na visokim temperatura naročito kada nam se sve lijepi za kožu, a do posla dođemo potpuno mokri. Na svu sreću tu su haljine u kojima je sve lakše, a košulja-haljine su odličan izbor za to. Košulja-haljine su isto vrijeme lepršave i ugodne na koži, ali i dovoljno ozbiljne i "službene sa svojim okovratnikom, manšetama i kopčanjem kao na košulji. Mohito ima odličan izbor haljina-košulja, a dolaze u raznim dužinama i dezenima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOHITO (@mohitofashion)

Moda Možemo se zamisliti kako u ovom Mohito kompletu ispijamo koktele na plaži negdje u Meksiku...

Mohito ponuda košulja-haljina

Košulje-haljine su uvijek zanimljiv komad jer su same po sebi na prvu drugačije. Uzdužno kopčanje daje siluetu i dimenziju, a često je popraćeno detaljima poput volana ili čipke. Košulje-haljine lijepo naglase struk i figuru te su ženstveni komad s kojim je teško pogriješiti. Mohito u ponudi ima razne modele, od svečanijih do ležernijih, a svakoj od haljina cijena je prihvatljiva. Donosimo naših 10 omiljenih modela košulja-haljina koje su pritom i na sniženju na Mohito web trgovini. 

Moda Najljepše Mango haljine ono su što se najviše isplati kupiti na sniženju. Evo kako uštedjeti više od 100 eura

Posjeti Miss7.24sata.hr