Ne možemo vjerovati! Što misliš o trenirci koja miriše na dimljena pečena rebarca?

Instagram@mikofashion.hr Bordo trenirka koja miriše na dimljeno meso
Vidi originalni članak
  • Ako si mislila da si vidjela sve, moramo te iznenaditi
  • Jesi li znala da je stvorena trenirka koja miriše na dimljeno meso?
  • Ne znamo hoće li (barem) ljubitelji dimljenih rebarca nabaviti ovaj komad, no našu pozornost proizvođači su svakako privukli

Obožavatelji dimljenog mesa s roštilja zasigurno uživaju u okusima i mirisima slasnih zalogaja. Također, svi znamo koliko taj miris može biti jak pa čak i preuzeti cijelu prostoriju. No, ne bismo očekivali da bi mogle postojati trenirke s mirisom pečenog dimljenog mesa. To se čini malo previše. Ipak, one postoje i to kao samo gornji dio na kopčanje ili pak cijela trenirka. To bi značilo da vlasnik takvog odjevnog predmeta cijeli miriše kao uprav pečena rebarca? Ili kao da je sate proveo u pušnici? 

Life&style Stanodavac je obojio zidove i žohara na njemu. Ekipa na društvenim mrežama jako se dobro zabavila

Ovakva čudna ideja za trenirku koja miriše na dimljena rebarca sinula je američkom, točnije teksaškom lancu hrane Arby's s brzom hranom. Modni je to pothvat povodom predstavljanja njihovog "Real Country Style Rib" sendviča. Tu su priliku odlučili obilježiti lansiranjem "Smoked Sweatsa", bordo trenirke, izrađene u suradnji s modnom tvrtkom Stateline.

Ova nevjerojatna kuća u obliku mjehurića košta milijun dolara, bi li ikad dala toliko za nju?

"Kad sjedite u pušnici i satima i satima ldimite meso za Arbyjev sendvič s rebarcima u seoskom stilu, vaš mozak počinje lutati", piše Arby's na svojoj web stranici. "Počinjete se pitati kako bi par vrhunskih trenirki mogao mirisati da se satima dime u pušnici." Pa, Arby je očito odgovor na ovo pitanje saznao. 

Life&style Što misliš o ovom "grudnjaku za lov na muža"? Čak i otkucava vrijeme do braka

Posjeti Miss7.24sata.hr