Natalie Portman voli retro kreacije

Guliver Image/Getty Images
Jedna od najtalentiranijih glumica današnjice, Natalie Portman, bila je zvijezda crvenog tepiha na premijeri filma 'Thor: The Dark World' u Londonu koja se održala 22. listopada. Retro kreacija podsjeća na haljine kakve je nosila druga glumačka diva s kojom je često uspoređuju – Audrey Hepburn.
Vidi originalni članak

Oscarovka je za ovu premijeru odabrala kreaciju kuće Christian Dior s kojom već dugo uspješno surađuje. Kreacija iz kolekcije za proljeće 2014. sastoji se od majice od kašmira te prekrasne, raskošne retro suknje u srebrnoj boji s narančastim akcentima. Uz ovu kombinaciju, Natalie je odabrala samo jednostavne salonke na špic, veliki sat i 'chignon' punđu te jednostavan make up.

Iako Natalie može nositi što god poželi, suknja do poda i zatvorena majica nisu istaknule njenu figuru, dapače. S obzirom na krhku građu, ova kombinacija ju je samo dodatno zatvorila, čemu posebno pridonosi prevelika suknja, iako sama po sebi nije loša.

Mnogo bolje bi joj pristajala originalna kreacija s modne piste koja se sastoji od midi suknje i topa bez naramenica. Čak i ako je željela jesensku verziju ove proljetne kreacije, majica s lađa izrezom i 3/4 rukavima te suknja krojena po mjeri bi joj puno bolje pristajale.

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr