Naša influencerica otkrila je koje su joj najdraže cipele - svima su nam dobro poznate

Vidi originalni članak
  • Salonke s potpisom Manola Blahnika postale su dio pop kulture zahvaljujući 'Seks i gradu'
  • Plave satenske cipele s prekrasnom kopčom 'odigrale' su ulogu zaručničkog prstena, a nakon pojavljivanja u filmu su postale must have komad svjetskih ljubiteljica mode
  • Obožavaju ih Olivia Palermo, ali i naša influencerica Jelena Marinović

Kad pričamo o najpopularnijim cipelama koje je isfurala Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), nekoliko parova nam pada na pamet: crvene manolice koje su ukradene u trećoj sezoni, naborane ružičaste Christian Louboutin sandale koje se pokvase kad Mirandi pukne vodenjak u četvrtoj sezoni ili čak manolice koje netragom nestaju na dječjoj zabavi u šestoj sezoni. Ne manjka cipela koje možemo izabrati, ali ultimativne cipele Carrie Bradshaw uopće se ne pojavljuju u seriji - to je par koji prvi put vidimo u filmu 'Seks i grad'. Imaju ulogu zaručničkog prstena te ih Carrie na kraju nosi za vjenčanje kod matičara sa svojom dugogodišnjom ljubavi, Facom (Chris Noth).

Kad je Carrie rekla "Da", odlučila se za svilene Hangisi cipele Manola Blahnika u kraljevsko plavoj nijansi. Cipele su odmah postale omiljene među obožavateljima SATC-a, utjelovljujući Carrien prepoznatljivi stil: savršenu ravnotežu ultra glamura i odvažne nekonvencionalnosti. Elegantni kristalni ukrasi i šiljati vrh doveli su ovaj model na bezbrojne liste želja, ali su isto tako utjecale na brojne druge mladenke.

Najpoznatija mladenka koja je kopirala luksuzne vjenčane cipele Carrie Bradshaw je Olivia Palermo. Za svoju građansku ceremoniju 2014. s modelom Johannesom Hueblom, ova ljepotica je nosila Hangisi cipele kao dodatak svom dvodijelnom vjenčanom looku.

Moda Povratak s godišnjeg uvijek inspirira najbolje poslovne outfite

Na svojoj web stranici, Palermo je objasnila kako je cipele imala šest godina prije nego što ih je nosila do oltara. "Skrivala sam ih u ormaru gotovo šest godina, čekajući da ih nosim za posebnu priliku. Kad je došlo vrijeme da se pripremimo za veliki dan, bile su savršene. Budući da je g. Blahnik obiteljski prijatelj godinama, i iako ih je Carrie nosila u 'Seksu i gradu', koja buduća mladenka ne bi želim prošetati do oltara u Manolu!", napisala je na svojoj stranici.

Jednako se u njih zaljubila i influencerica Jelena Marinović koja ih je nosila na svom vjenčanju, a sada ih je ponovno objavila na svom profilu gdje im tepa kako su joj to „zauvijek najdraže cipele“.

Manolo Blahnik Hangisi cipele danas dolaze u više modela, kao klasične salonke, kao natikače i kao balerinke, a i povećao se raspon boja. Cijena im se kreće od 7.500 do 9.000 kuna te i dalje ostaju neprikosnovena vjenčana cipela puna elegancije, stila i ukusa!


Moda 5 kombinacija haljina i cipela koje uvijek prolaze! Složili smo i 5 stylinga

Posjeti Miss7.24sata.hr