Naoko nespojive komade prolaznica je spojila u izvanrednu modnu kombinaciju

Pixsell/Marko Lukunić
Vidi originalni članak
  • Složiti kombinaciju s komadima koji na prvu ne idu zajedno, a na drugi pogled otkrivaju zanimljiv sklad, nije li to odlika dobrog nosa za modu?
  • Pokazala ga je ova prolaznica sa špice čije hlače bi se mogle naći u mozgalici tipa "izbaci uljeza"
  • Nikakve veze nemaju s elegantnim ostatkom odjeće, no ipak su se fantastično uklopile i kombinaciju učinile itekako zanimljivom

Cargo hlače, k tome još maskirnog uzorka kao da su pale s neba u ovu kombinaciju - zgodna plavuša sa zagrebačke špice spojila ih je sve redom s predmetima kojima naoko ne odgovaraju: vojničke hlače i čizme na štiklu? Vojničke hlače i elegantni sako? Vojničke hlače i remen s kićenom zlatnom kopčom? I tako dalje, i tako dalje. Tu je i klasični kaput boje devine dlake,vrlo popularan ove sezone, i zlatni nakit, i velike sunčane naočale, i krokodilski uzorak na čizmama...

Moda Glave su se za njim okretale: modni izričaj ovog muškarca nije mogao ostati nezamijećen

Sve fantastično ide jedno s drugim, a uljez su samo hlače. Naoko nespojive s ostatkom outfita, upravo su one element koji ga je učinio fantastično zanimljivim. Da su umjesto njih ovdje neke elegantnije hlače, imali bismo klasičnu, lijepu, ali mnogo manje zanimljivu kombinaciju.

Ukratko, s ovim "krivim" predmetom sve je na svom mjestu. Treba spomenuti i da su boje fantastično usklađene, maslinasto zeleni tonovi na hlačama, sakou i remenu od brušene kože, svijetlo smeđa boja spaja čizme u špic s kaputom, crna je najmanje zastupljena i kao detalj povezuje torbicu, sunčane naočale, a crna je i bluza ispod sakoa. Zlatni akcenti blistaju na širokom remenu, torbici i ogrlicama.

Ni ne sumnjaš da ovom stylingu i njegovoj kreatorici dajemo 5+, a ovaj "+" je za modni iskorak koji ga je od klasike odveo korak dalje i pokazao sjajan smisao za modu.

Moda Naoko nespojive komade (tu su i hlače sezone!) prolaznica je spojila u odličan styling

Posjeti Miss7.24sata.hr