Senidah najavila novu uzbudljivu suradnju i oduševila obožavatelje

Dušan Petrović za Fashion&Friends
Vidi originalni članak
  • Javnost vrlo dobro zna vokalno umijeće omiljene trap pjevačice Senidah, a sada će je imati priliku upoznati i u nekom novom svjetlu
  • Pjevačica je stala ispred fotoobjektiva, ali ne za potrebe snimanja novog glazbenog spota, već za novu modnu kampanju multibrend concept storea Fashion&Friends
  • Pogledaj kako se Senidah snašla u ulozi modela!

Jednu od danas najvećih estradnih regionalnih zvijezda šira javnost je zapazila nakon što je njena pjesma ''Slađana'' postala hit na YouTubeu, ali i u klubovima. Svi su se tada pitali tko je lijepa Slovenka specifičnog glasa i stila pjevanja. Uslijedili su i brojni drugi hitovi poput 'Mišića' koji tjednima nije silazio trending liste. No, osim svojim opojnim glasom i neospornim talentom, od prvog trenutka njezinog pojavljivanja na glazbenog sceni, dalo se primijetiti da je riječ o djevojci osebujnog modnog izričaja.

Zahvaljujući svojim ekscentričnim, pomaknutim i uvijek drugačijim stajlinzima u kojima se pojavljivala u glazbenim spotovima, emisijama i na crvenim tepisima, Senidah je odjednom postala nezaobilazno ime na listama najbolje odjevenih regionalnih slavnih osoba te jedna od utjecajnijih modnih ikona na ovim prostorima.

Stoga ne čudi činjenica da brojni modni dizajneri u jednoj od svojih kreacija žele vidjeti upravo Senidah, a slavna pjevačica se odnedavno može pohvaliti i uspješnom modnom suradnjom. Senidah je postala zaštitno lice multibrend concept storea Fashion&Friends za ovu sezonu!

Zbog svog odvažnog stila I lakoće koketiranja s modnim trendovima lijepa pjevačica činila se kao idealan odabir za novu reklamnu kampanju Fashion&Friends, koja briše granice između stvarnog svijeta i imaginacije. Inspirirana snovima, kao najčistijim oblikom kreativnosti, kampanja pod nazivom „Lucid Dreams” simbolizira uporište potpune slobode, izvan svih stereotipa i pravila. 

Kraljica stila, kako joj često tepaju regionalni mediji, u novoj kampanji plijeni pažnju u eklektičnom miksu Fashion&Friends brendova kao što su Diesel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Replay, Steve Madden, Liu Jo, Guess, Desigual i mnogi drugi, a njena moć transformacije ohrabruje na poigravanje s vlastitim stilom, baš kao i sa životom.

Pored Senidah, u kampanji se pojavljuje i poznati model Sandy Bogovac, koji već sezonama dominira svjetskim modnim pistama u kreacijama brendova poput Dolce&Gabbana, Armani i Moncler.

„Lucid Dreams“ najavljuje raskošnu jesen u zagasitim nijansama, prepunu printova i živopisnih uzoraka uz koje je nemoguće proći neprimijećen. Široki krojevi vraćaju se u igru, pa su tako u novoj sezoni u prvom planu oversized modeli jakni, „broj veći“ boyfriend denim i ležerni topovi. U fokusu su i modni dodaci, poput torbica zanimljivih tekstura i predimenzioniranog nakita, a mi ti predlažemo da obavezno skokneš do najbliže Fashion&Friends trgovine i iz prve ruke razgledaš novu kolekciju.

Uz kampanjske fotografije, Fashion&Friends predstavio je i seriju kratkih fashion videa koji dočaravaju sanjivu, nadrealnu atmosferu. Dok se sunce ne pojavi, san je stvaran.

Modeli:   Senida Hajdarpašić - Senidah
              Sandy Bogovac, Demons Model Management
Fotograf: Dušan Petrović
Styling:    Vanja Pantin
Šminka:  Dragan Vurdelja
Frizura:   Đurđica Ivanović

Posjeti Miss7.24sata.hr