Nakon 'bakice na moru' nova modna estetika je 'kaubojka na moru': puna trapera, kaubojskih čizama i gole kože

Instagram@jeannedamas
Vidi originalni članak
  • Nakon "bakica ide na more" trenda, nova estetika koja će ovog ljeta biti popularna je "kaubojka s mora"
  • U neutralnu paletu boja, meke materijale i udobne odjevne komade dodane su cool kaubojske čizme, remeni s velikim kopčama i traper suknje i košulje
  • Donosimo primjere komada kojima možemo postići izgled "kaubojke s mora"

Profinjena estetika u kojoj je spojena elegancija i udobnost, coastal grandmother ili "bakica na moru", prošlo je ljeto osvojila brojne trendseterice, a ovog proljeća pomiješana je s još jednim stilom, onim kaubojke te je stvorena coastal cowgirl, odnosno "kaubojka na moru". 

Kako postići izgled "kaubojke s mora"

U brojne neutralne boje coastal grandmother estetike dodane su kaubojske čizme, komadi od trapera te modni dodaci poput remena s velikim kopčama i kožnih torbica u smeđim nijansama. Bezvremenski izgled koji se postiže estetikom coastal grandmother i dalje je prisutan, no uz cool elemente s Divljeg Zapada. Meki džemperi od kašmira u neutralnim nijansama prisutni su i dalje, uz modele laganih lanenih haljina i prsluka.

Moda Tory Burch mokasinke su se vratile u šarmantnom izdanju - pomalo su i balerinke...

U nastavku donosimo primjere odjevnih komada, obuće i modnih dodataka koji će nam pomoći da ovog proljeća i ljeta postanemo "kaubojka s mora"!

 

@madeline.hagmann COASTAL COWGIRL FASHION for spring and summer 2023 #coastalcowgirls #coastalcowgirl #coastalcowboy #coastalcowgirlfashion ♬ Cowboy Take Me Away (Album Version) - The Chicks

 

Lagana ljetna midi haljina

Udobni i lagani materijali poput pamuka i lana, uvijek su najpoželjniji prilikom biranja proljetnih i ljetnih haljina. Takve jednostavne haljine uvijek izgledaju chic te se lako kombiniraju s drugim komadima. 

Casual košulja od trapera

Traper košulja jedan je od komada koji odlično spaja dva stila u coastal cowgirl estetici. Možemo ju nositi kao dio slojevitog outfita, ispod džempera ili preko lanene haljine ili samostalno, uz primjerice, bijele traperice

Smeđa torbica preko tijela

Smeđa torbica preko tijela s kopčom ili drugim detaljem savršeno će se uklopiti u coastal cowgirl estetiku te povezati sve komade. 

Trendi kaubojske čizme

Kaubojske čizme nezaobilazne su u ovom trendu, a coastal cowgirl estetici najbolje će pristajati modeli u neutralnim bojama i jednostavnog dizajna.

Remen s velikom kopčom

Traper komadi u trenu će biti podignuti uz remen s upečatljivom kopčom u coastal cowgirl looku.

Midi ili maksi suknja od trapera 

Duže traper suknje ove su sezone ionako iznimno popularne, stoga će ih biti lako uklopiti i u ovaj trend. Predivno će se slagati s džemperima od kašmira i cool kaubojskim čizmama. 

Moda Traperice širokih nogavica veliki su trend - 10 inspirativnih stylinga kako ih nositi

 

Posjeti Miss7.24sata.hr