U kolekciji nakita Amori Mori žive razna morska bića, a komadi su baš efektni

Instagram @13.thirteen.treze Instagram @13.thirteen.treze
Vidi originalni članak
  • I dok smo tijekom cijele godine vjerni klasičnom nakitu bez mnogo detalja jer ga je najjednostavnije kombinirati, tijekom ljeta se odlučujemo za zanimljivije i zabavnije komade
  • Brend nakita Amori Mori jedan je od kojih se tijekom ljeta ne želimo odvajati, njihove naušnice i lančići su nas oduševili
  • Rakovi, kozice, morski konjići, školjke... stanovnici mora u oversized veličini zaštitni su znak ovog brenda
  • Pročitaj više: Stradivarius ima najslađu kolekciju nakita s malinama, trešnjama, jagodama, limunima

Ljeti naš stil dobije novu, ponekad i nama nepoznatu dimenziju. Sve ono od čega bježimo tijekom godine kada je u pitanju odjeća i modni dodatci, postane centar našeg svijeta kada temperature pređu 30 stupnjeva Celzijusa. Jedan od predmeta u našoj garderobi koji je najpodložniji promjenama je svakako nakit. Tijekom godine se više okrećemo zlatnim i srebrenim jednostavnim modelima, dok u vrijeme visokih temperatura uvijek biramo upečatljive dodatke. Jedan od brendova s najzanimljivijim modnim dodatcima je svakako Amori Mori koji je oličenje ljetne i morske estetike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMORI MORI (@amorimori_official)

Amori Mori u ponudi ima ogrlice i naušnice s brojnim detaljima kao što su koralji, školjke, rakovi, ribice, škampi i brojni drugi morski motivi. Pritom Amori Mori ne štedi kada je u pitanju veličina. Njihovi motivi su izrazito veliki i uočljivi te je s njima opravdana izreka "nakit koji priča sam za sebe". Svi motivi, upečatljivih oblika i jakih boja, su i upadljive veličine - nema šanse da te s time ne primijete. I svakako nisu za djevojke koje vole jednostavnost i suptilnost u nakitu.  

Moda Obožavamo upečatljiv nakit inspiriran eklektičnom bečkom zgradom, a podiže i najjednostavnije kombinacije

Kada su u pitanju lančići najsuptilnije verzije su one koje imaju nanizane perlice uz veliki privjesak npr. škampa, dok su one manje jednostavne verzije, koje su mnogo zabavnije, prepune istih tih rakova u nizu. Što se tiče naušnica, situacija nije mnogo drugačija, a s ovim modelima se kosa nosi podignuta i one se pokazuju.

Ovakav komad nakita možda nije nešto za čim ćeš posezati svaki dan, ali je svakako nešto s čim nećeš proći nezapaženo. Sve što ti je potrebno uz Amori Mori nakit je jednostavna bijela majica i kratke hlače te si odmah spremna za dan, ali i noć. Cijene Amori Mori nakita se kreću od 72 eura za naušnice do 200 eura za lančiće što nije malo, ali važno je uzeti u obzir i činjenicu da se radi o španjolskom brendu iza kojeg stoje majka i kćer te sve rade same, ručno.

Posjeti Miss7.24sata.hr