Najženstveniji top vraća se s proljećem, trgovine su ga pune, a ramena su otkrile i naše influencerice

Instagram @stazisweets
Vidi originalni članak
  • Proljeće ubrzano stiže u trgovine što možemo vidjeti prema novim komadima koji su stigli u ponudu
  • Jedan od trendova koji se posebno istaknuo u ovoj sezoni su majice i topovi koji otkrivaju ramena
  • Ovaj komad smo već vidjeli na našim influencericama Anastaziji Majkanić i Kati Sušić 

Iako je prognoza za dane pred nama malo lošija nego prethodnih dana, ipak smo sve bliže proljeću. Čini se da našu želju za toplijim danima imaju i modni brendovi jer su trgovine preplavili komadi koji su stvoreni za visoke temperature i sunce. Jedan od takvih komada je i top koji otkriva ramena, a sve ga češće možemo vidjeti i na it djevojkama. Nama je za oko zapeo bijeli top koji je nosila influencerica Anastaziji Majkanić.

Anastazija je top u bijeloj iskombinirala sa širokim hlačama u prljavo ružičastoj boji, i s Wandler torbicom u modelu mini Hortensia u ružičastoj krokodilskoj koži. Ova kombinacije je prava proljetna i stvorena je za tople dane koji su u najavi. Anastazija je kao dodatak outfitu dodala i chocker lančić od perlica što je cjelokupnom izgledu dalo dozu elegancije.

Moda H&M asimetrični top u crnoj ili bijeloj boji komad je iz kojeg nećemo izlaziti - ide uz sve!

Još jedna influencerica je nosila bijeli top golih ramena, a riječ je o Kati Sušić. Kate je top iskombinirala s modelom širokih traperica u svijetloj plavoj boji i zelenim dodatcima. Na nogama je nosila Nike Dunk tenisce u maslinasto zelenoj boji, a imala je i dodatak zelene torbice i sunčanih naočala. Cijeli outfit je nadopunila s decentnim, ali klasičnim nakitom. Naučnice u zlatnoj boji i zlatni sat dodali su eleganciju u ovaj outfit.

Djevojke su top kombinirale na potpuno drugačiji način i upravo to nas je posebno oduševilo. S obzirom na to da dobro izgleda u obje kombinacije, možemo sa sigurnošću reći da je ovo komad koji ćemo nositi u raznim prigodama i na razne modne kombinacije. Istražili smo ponudu u trgovinama i pronašli nekoliko opcija topova s golim ramenima.

Posjeti Miss7.24sata.hr