Najveći ovogodišnji bikini trendovi na jednom mjestu

arhiva
Svaka djevojka na svijetu složit će se s nama da je kupnja novog badića jedan jako stresan shopping...
Vidi originalni članak

Za dva mjeseca mnoge od nas već će se kupati u toplijim krajevima i ležati na plaži ispod toplog sunca. Kako svake godine u potragu za IT bikinijem krećemo debelo prekasno i nažalost često ostanemo praznih ruku, ove smo se godine odlučili IT badićima sezone pozabaviti nešto ranije i pravovremeno pripremiti svoju ljetnu kolekciju.

Sastavili smo ultimativan popis najvećih bikini trendova sezone, a ako nas pitate - čini se kako su bolji, raznovrsniji i moderniji nego ikad! 

NUDE BIKINI

Badići boje kože (kakve su proslavile Kardashianke) ove sezone iskaču po svuda. Na prvu se čini kao da smo gole u njima, ali upravo u tome leži tajna uspjeha ovog trenda. Ako birate ovakav badić važno je da pronađete nijansu koja je najsličnija vašoj boji kože. 

Fella, net-a-porter.com, 237 eura

Fella, net-a-porter.com, 153 eura

CROCHET BIKINI

Ovi modeli badića, koji izgledaju kao da su štrikani, već nekoliko sezona vladaju plažama. Ovo je idealan model za vas ako volite duge afterpartije ili tulume na bazenu jer će ovaj bikini više izgledati kao outfit nego kao tipični badić. 

KIINI, net-a-porter.com, 300 eura

Mango, 250 kuna

RETRO BIKINI

Visoko strukirane gaćice nikad nisu bile popularnije. Sve trendseterice i celebrity cure obožavaju ove modele, a veliki plus ovog badića je i činjenica da odlično pristaje svakom tipu ženskog tijela. 

Marysia, net-a-porter.com, 347 eura

Fella, net-a-porter.com, 96 eura

OFF-THE-SHOULDER BIKINI

Kao što ih nosimo na topovima i haljinama, volane preko ramena nosimo i na badićima! Još jedan model bikinija koji će odlično izgledati na plaži, ali i izvan nje. 

Lisa Marie Fernandez, net-a-porter.com, 445 eura

Lisa Marie Fernandez, net-a-porter.com, 445 eura

JEDNODIJELNI BADIĆ S NATPISOM

Za ultra cool djevojke ovaj model nije nikakva novost, ali ako tražite bikini sa stavom - pronašli ste ga! 

Zara, 150 kuna

Adriana Degreas, net-a-porter.com, 270 eura

RAZNOBOJNI BIKINI

Nema ništa ljepše od veselijih i vedrijih, pa čak i neon(!) boja na plaži. Color blocking je jako popularan u modnom svijetu, a ovaj se trend uspješno prebacio i na naše badiće. 

Solid & Striped, net-a-porter.com, 186 eura

JEDNODIJELNI BADIĆ NALIK NA DONJE RUBLJE

Je li ovo badić ili body? Ili oboje? Najveći plus ovog trenda upravo je njegova raznolikost i činjenica da ga možete nositi u više prilika i više kombinacija. 

Zara, 200 kuna

La Perla, net-a-porter.com, 395 eura

TUBE TOP BIKINI

Savršen za dugo ležanje i sunčanje na plaži jer s ovim bikinijem nećete imati baš nikakve tragove od badića! Jedva čekamo pokazati svoj preplanuli ten...

Tory Burch, net-a-porter.com, 240 eura

PRUGICE

Iako ovaj bikini izgleda predivno, predlažemo da pažljivo birate debljinu i dizajn prugica jer bi vas mogle vizualno proširiti, što je zadnja stvar koju želimo na plaži...

Mango, 200 kuna

Solid and Striped, net-a-porter.com, 175 eura

 

Posjeti Miss7.24sata.hr