Najslađa verzija do sad: Adidas i M&Ms udružili su snage u novom modelu tenisica!

Adidas Adidas x M&Ms tenisice
Vidi originalni članak
  • Ako si ljubiteljica M&Ms bombona i obožavaš nositi tenisice, imamo pravu poslasticu za tebe!
  • Adidas i Mars udružili su snage i popularan Adidasov Forum Low 84 model dizajnirali inspirirani M&Ms-ima!
  • Ove upečatljive tenisice u žutoj boji pravi su “bombon”, a možeš ih nositi i na više načina jer dolaze sa zanimljivim dodacima!

Svi ljubitelji M&Ms bombona dolaze na svoje u novoj suradnji mnogima omiljenih M&Ms bombona i Adidasa. Rezulat ove eksluzivne suradnje je M&Ms x Adidas Forum Low 84 model tenisica. Model zapravo podsjeća na ogroman M&Ms bombon od kikirikija s dodatkom čokolade!

To je jedan od klasičnih Adidasovih modela tenisica, no naravno posebnog izgleda i s posebnim dodacima. Baš poput vrećice M&Ms bombona, tenisice dolaze u istoj nijansi jarko žute boje u kombinaciji s bijelim i smeđim naglascima na prepoznatljive tri crte i na đonu, a vezice, dodaci i remenje mogu se mijenjati u nekoliko varijanti.

Tako možeš promijeniti čak šest vrsta vezica, 20 privjesaka za vezice te dva remena, no to je samo dio mogućnosti od finalnog looka tvojih tenisica koje možeš totalno personalizirati!

PROMO Upečatljive i drugačije: Tenisice za žene koje vole statement obuću

Zanimljivo je da šest boja vezica zapravo predstavlja svaku boju pojedinog M&M bombona. Tako na svoje Adidas x M&M tenisice možeš staviti zelene, plave, žute, crvene, narančaste ili smeđe vezice!

Ako ti žuti M&M nije najdraži svakako možeš stvoriti svoj omiljeni na tenisicama uz pomoć ovih zabavnih dodataka! Na Adidasovoj stranici u prodaji su po cijeni od 150 dolara, odnosno 1050 kuna.

S ovim parom tenisica svakako ćeš se isticati, a one će svaki tvoj outfit učiniti još zabavnijim i slađim! Znamo da su slatke, no samo ih nemoj pokušati jesti.

Moda Možda najružnije tenisice svih vremena osvajaju Instagram, a cijena im je paprena!
 

Posjeti Miss7.24sata.hr