Najpopularnija kombinacija boja ljeta donosi pravu eksploziju pigmenta

Instagram@victorialazaruk
Vidi originalni članak
  • Ove sezone color blockingom dominiraju pravi boosteri boja
  • Limeta zelena i intenzivno ružičasta savršeno idu zajedno
  • Saznaj kako stilizirati ovaj boost boja, od haljina i topova do detalja poput sunčanih naočala i torbi

Ljeto je period kada se potpuno opustimo i uživamo u eksploziji boja, a ove sezone modni trendovi donose pravu injekciju dopamina! Kombinacija boja koje stvaraju savršeno razigran, a istovremeno iznimno chic styling su limeta zelena i intenzivno ružičasta, poznata kao i bubblegum pink (boja žvakaće gume). Poznate svjetske influencerice već su objeručke prigrlile ovaj trend, a iako ove dvije boje zajedno možda zvuče kao nešto na što se treba naviknuti, one savršeno idu zajedno.

Posljednjih sezona dominirali su prirodni tonovi i klasični komadi, ali s obzirom na to da nam je već svima dosta suzdržane palete boja, ne iznenađuje što je sve popularniji njihov apsolutni kontrast. Boja limete i bubblegum pink odvažne su nijanse zelene i ružičaste koje će učiniti da tvoj outfit zablista uz maksimalnu pigmentaciju. Ljetna kombinacija boja koja podsjeća na sladoled i koktele rijetko koga će ostaviti ravnodušnim.

Moda Ova prolaznica ne boji se boja, a njezinim outfitom dominira it boja ciklame!

Najčešći mit je kako se intenzivne boje teško kombiniraju za svakodnevne kombinacije, ali to nije istina. Svi oni koji se usude eksperimentirati s bojom limete i ružičastom bit će nagrađeni iznenađujuće cool izgledom. Od stiliziranja klasičnih komada poput zelenog pulovera s ružičastim sakoom, sama doza novog kolorita diže look na novu razinu. Jednako tako, možeš iskombinirati ružičaste hlače s limeta crop topom i spremna si za večernji izlazak!

Ključ sjajnog izgleda leži u tome što ne postoje pravila. Želiš čitavi gornji dio stylinga u ružičastoj, a donji u zelenoj boji? Može! Jednako tako, možeš se poigravati slaganjem boja prema „rasporedu“. Primjerice, top u ružičastoj, suknja u zelenoj, sandale opet u ružičastoj i sunčane naočale u zelenoj boji.

Mogućnosti je bezbroj! Ako ipak preferiraš malo suptilniji modni izričaj, možeš jednostavno popratiti svoj outfit cool dodacima kao što su sunčane naočale, sandale ili torba u ovim trendi bojama.

Posjeti Miss7.24sata.hr