Najluđe dizajnerske cipele - bi li nosila ovo ludilo na nogama?

Miss7/Thinkstock
Suludo skupe, neke čak i neshvatljive, ali zato dolaze s luksuznim dizajnerskim potpisom... Odabrali smo najluđe dizajnerske cipele!
Vidi originalni članak

Luksuzne cipele česta su tema razgovora brojnih modnih obožavateljica. Postoje oni kultni dizajnerski komadi koji su nekako uspjeli u svom naumu - postali su bezvremenski i uvijek aktualni.

S druge strane, postoje i oni strogo trendi komadi koji dođu na jednu sezonu i više ih se nikada ne sjetimo. Danas smo okupili upravo takve, lude trendi cipele s vrtoglavo visokim cijenama, koje su trenutno ogromni hit komadi u modnoj industriji. 

S lijeva na desno: Jimmy Choo (10.800 kuna), Balenciaga (12.500 kuna), Balenciaga (22.250 kuna)

Metalik i šljokaste čizme su očito veliki trend sezone, a mi se pitamo s čime kombinirati ovakav komad? Balenciaga je svoje čarape-čizme iznad koljena predstavila još prošle godine, ali ove sezone dolaze u još luđoj verziji - potpuno šljokaste. Usput ćemo ti samo reći da su ove čizme najskuplji komad koji se trenutno nalazi u ponudi cipela sa Net-a-portera...

S lijeva na desno: Saint Laurent (6.650 kuna), Balmain (7.350 kuna), Christian Louboutin (11.100 kuna)

Ni gležnjače nisu zakinute od šljokica pa tako nismo mogli ne primijetiti ove komade. Doslovno, ne možeš ih ne vidjeti koliko bliješte! Osim što izgledaju super cool, ove gležnjače nam se ne čine pretjerano raznovrsne. Kako nositi ovaj Louboutin model, osim za novu godinu?!

MODA Bi li nosila "štikle od ljudske kože"?

Louboutin Pigalle (4.500 kuna) i Louboutin So Kate (7.400 kuna)

Christian Louboutin gaji dugu i sretnu ljubav prema šljokicama i reflektirajućim materijalima. Njegove Pigalle cipele moguće je pronaći u nevjerojatno puno šljokastih i sjajnih varijanta i boja. Ove su cipele zapravo totalni klasik (iako i proglašene najneudobnijim cipelama na svijetu!) i gotovo svaka obožavateljica visoke mode jedan ovakav klasičan par crvenih potplata ima u svojoj kolekciji.

Saint Laurent (17.800 kuna) i Rene Caovilla (9.000 kuna)

Saint Laurent poznat je po ludim, rubno nenosivim cipelama, a ove su zaista posebne. Na pozadini cipele nalazi se, u nedostatku boljeg opisa, jednostavno - veliki rep! Sigurno je jako zabavno nositi cipele u kojima moraš paziti gdje se nasloniš ili što je iza tebe... Također, dizajner Rene Caovilla zalaže se za trend sandala i čarapa, još jedan u nizu komada koji baš i ne razumijemo...

MODA 4 modela cipela koje super pristaju uz haljine i suknje midi dužine

Dolce&Gabbana (10.800 kuna) i Tom Ford (7.000 kuna)

Ove smo morale staviti na listu jer ovako nekako zamišljamo cipele na Disneyjevim princezama. Iako je ustvari Jimmy Choo prije nekoliko sezona predstavio "Pepeljugine staklene cipele", ove bi mogle lako upasti u istu kategoriju, zar ne?

Prada (6.600 kuna) i Balenciaga (8.100 kuna)

Hot pink cipele u zimi? Ako je suditi prema popularnoj online shopping stranici s luksuznim komadima Net-a-porter - da, upravo to. Jer za ove modele već mjesecima postoji lista čekanja i doslovno ne nestaju iz njihove "most-wanted" rubrike... Lude, ali tražene! To je očito moto svih ovih luksuznih komada.

Posjeti Miss7.24sata.hr