Najkopiraniji model obuće ove jeseni! Toliko je popularan da skoro svi imaju povoljniju alternativu

Instagram @itsophiaj
Vidi originalni članak

S padom temperatura fashionistice sve više počinju brujati o obući koju će svi htjeti imati ove sezone, a UGG Tasman su jedne od njih! Osvojile su modni svijet i postale toliko popularne da veliki broj drugih modnih brendova ima svoje, pristupačnije alternative. Zašto se o ovim udobnim papučama toliko priča i gdje sve možeš pronaći jeftinije opcije, doznaj niže.

Moda Najpopularniji model jakne Mango ima u verziji čokoladno smeđe kože s kontrastnim prošivima. Lajkamo!

Zašto su UGG Tasman papuče najkopiranija cipela sezone

Papuče UGG Tasman osvojile su brojna srca svojim savršenim spojem udobnosti i stila. Postale su nezaobilazne za jesensku sezonu zbog svoje nenadmašne udobnosti, s mekom unutrašnjošću s podstavom od ovčje vune koja pruža topli zagrljaj našim stopalima, a pritom su nevjerojatno lagane. Njihova svestranost čini ih savršenima za izležavanje kod kuće, odlazak na kavu u grad ili čak udobnija putovanja jer ih u trenu možemo izuti i ponovno nataknuti kad je vrijeme za pokret.

Moda Monica iz 'Prijatelja' i Lorelai Gilmore Ugg natikače nosile su više od dva desetljeća prije svih ostalih, pogledaj!

Prednosti i nedostaci UGG Tasman papuča

Prije nego što podlegneš trendu, važno je razmotriti i prednosti i nedostatke ovih popularnih papuča. S pozitivne strane, lako se navlače i skidaju, mogu se nositi s ili bez čarapa i svestrane su, što znači da ih možemo nositi u raznim prilikama. Međutim, treba imati na umu neke nedostatke. Vanjski dio od antilopa može se lako zaprljati i, uz to, one nisu vodootporne, iako su nam dostupni zaštitni sprejevi. Uz to, zbog svoje popularnosti, brzo se rasprodaju. Također je vrijedno napomenuti da nisu prikladne za preduge šetnje ili neravan teren. Bez obzira na nedostatke, papuče UGG Tasman dobile su izvrsne komentare na internetu te imaju visoku ocjenu od 4,7 od 5 zvjezdica na službenoj web stranici brenda. 

Moda Izgledaju identično kao Ugg Tasman, ali koštaju samo 23 eura: poželjeli smo ih u svih 5 boja

Povoljne alternative

Za one koji žele biti u tijeku s trendom, bez izdvajanja 130 eura koliko košta original, brojni drugi brendovi nude sličan (usudimo se reći, skoro identičan) model papuča po puno pristupačnijim cijenama. Neki popularni jeftiniji duplići koje vrijedi razmotriti uključuju s. Oliver papuče, koje su udobna opcija, po djeliću cijene. Tu su i House papuče koje dolaze u crnoj boji, ali i s leopard uzorkom. New Yorker je također jedan od brendova koji nudi svoju verziju Ugg Tasman papuča, a sve ih možeš vidjeti u nastavku. Odaberi opciju koja najbolje odgovara tvom budžetu i životnom stilu te uživaj u udobnosti i toplini najpopularnijeg modela obuće ove sezone!

House papuče u smeđoj boji

New Yorker papuče

Ego Shoes papuče 

Moda Za novim modelom uggsica poludjele su svjetske zvijezde, što misliti o njemu?

House papuče u crnoj boji

Linzi Tana Faux antilop papuče u crnoj boji

Amazon mini gležnjače 

Moda Uz ubojito dobre kaubojke mlada je dama sa špice složila fantastičan styling

House papuče s leopard uzorkom 

s. Oliver natikače 

s. Oliver kožne natikače 

Moda Kožna jakna s krznom pravi je jesenski klasik, a Topshop ima model s detaljem koji ga izdvaja

River Island Faux Fur Lined papuče 

mtng NIVIA papuče 

Linzi Tana Faux antilop papuče u sivoj boji 

We Love Shoes papuče

Moda Nove adidas Gazelle, stvorene za jesen: otporne su na vodu i vjetar. Evo u kojim bojama dolaze

Posjeti Miss7.24sata.hr