Najbolji komadi od lana - za dugo, toplo ljeto

miss7
Lan je jedan od onih materijala u kojem obožavamo provoditi ljeto - prozračan, lagan i ugodan; što je i razlog zašto smo krenuli u potragu za svim najboljim lanenim komadima na našem tržištu
Vidi originalni članak

Svakog ljeta, ista priča. Što god odjenemo, najradije bismo iste sekunde strgnule odjeću sa sebe zbog visokih temperatura. Pa koji je onda materijal najbolji za ljeto? Naravno - lan! Lan je prozračan, lagan i ugodan, zbog čega je najbolji odabir u ljetnim mjesecima. I naše omiljene high-street trgovine pune su lanenih kolekcija koje vrve genijalnim komadima kojima ne možemo i ne želimo odoljeti.

S lijeva na desno: Zara (229 kuna), Mango (449 kuna), Zara (299 kuna), Mango (349 kuna)

Haljina od lana definitivno je najbolja opcija. Samo je baciš na sebe i spremna si! Uz omiljene tenisice, sandale ili balerinke, lanena haljina pružit će ti udobnost koju toliko želimo na visokim ljetnim temperaturama, a svoj nepogrešivi stil zbog toga ne mora patiti. Lanene haljine možeš pronaći u doslovno svim bojama koje ti padnu na pamet, a osim zemljanih tonova (koji su naš osobni favorit!) - jednim jarkim komadom itekako možeš ostaviti dojam.

S lijeva na desno: S.Oliver (559 kuna), H&M (260 kuna), S.Oliver (559 kuna)

Bijela lanena haljina ipak je klasik sam po sebi i definitivno je jedan od komada koji svakoj ženi dobro dođe u ormaru! Možeš je nositi i u nešto svečanijim prilikama te ukrasiti nakitom i modnim dodacima. 

S lijeva na desno: H&M (295 kuna), S.Oliver (479 kuna), Zara (299 kuna)

Lanene hlače su pak naša sljedeća omiljena opcija za ljetne mjesece, a u high-street trgovinama pronašle smo genijalne lanene hlače koje izgledaju fantastično. Najviše nam se sviđaju široki lepršavi modeli koji su totalno in ove sezone, a s druge strane, zbog njih ne moramo žrtvovati udobnost.

S lijeva na desno: H&M (185 kuna), Zara (599 kuna), Mango (249 kuna)

SJAJAN JE OVO će biti najveći bikini trend godine!

S druge strane, postoje i fantastične lanene kratke hlačice koje su upravo idealan odabir za ljetne kombinacije i sve evente koji te čekaju na našim divnim plažama! Možeš ih kombinirati uz gotovo sve majice i topove u svojem ormaru, a jednako dobro funkcioniraju i uz tenisice, ali i uz cipele na petu. 

S lijeva na desno: Zara (199 kuna), S.Oliver (399 kuna), Mango (249 kuna)

Ista stvar vrijedi i za lanene topove koji fantastično pristaju trapericama, ali i pencil suknjama. Lan dozvoljava koži da diše čak i na najvišim temperaturama, a ako to nije dovoljan razlog da se zaljubiš u ovaj materijal - onda ovi divni modni komadi sigurno jesu!

Posjeti Miss7.24sata.hr