Najbolji Instagram profili za fashionistice

Instagram/Nives Celzijus
Tražite modnu inspiraciju? Zapratite ove dame na Instagramu i neće vam je manjkati...
Vidi originalni članak

Od kada se pojavio, Instagram je postao idealno mjesto za modnu inpiraciju. Brojne slavne dame svakodnevno objavljuju svoje odlične outfoite koje se definitivno isplati kopirati, a to je i mjesto gdje otkrivamo najnovije trendove u svijetu mode. I dok je lako izgubiti se u bespuću Instagrama, mi vam donosimo profile fashionistica koje se definitivno isplati pratiti:

ALEXANDRA AGOSTON

Australsku manekenku obožavaju najveća dizajnerska imena današnjice, a njezin Instragram profil obiluje sjajnim i vrlo stylish outfitima.

KARLIE KLOSS

Jedna od najpopularnijih i najzaposlenijih manekenki današnjice, vlasnica je jednog od najposjećenijih Instagram profila. Karlie na svom profilu ‘posta’ sve: od backstage fotki s Victoria’s Secret showa, pa sve do fotografija laganih salata koje jede prije odlaska na trčanje ili snimanje editorijala. Da ne zaboravimo, Karlie je “famouse selfie”.

MARGARET ZHANG

Ona je kreativna direktorica, stilistica, studentica, fotografkinje… Njezin fashion CV je besprijekoran i čini nas ljubomornim.

ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY

Ova je djevojka u modnom svijetu prisutna već punih 10 godina. Njezino je lice i besprijekorno tijelo krasilo mnoge kampanje svjetskih dizajnerskih kuća, kao i naslovnice i editorijale najvećih svjetskih modnih časopisa. Često smo je viđali i kako otvara i zatvara revije najpoznatijih dizajnera današnjice.

ANDREEA DIDDY

Fotogenična Rumunjka u svojoj je dosadašnjoj karijeri radila s velikim dizajnerskim imenima, a svoj Instagram profil popunjava fotkama s revija, editorijala, ali i slikama hrane i make-upa.

MIROSLAVA DUMA

U svijetu mode Miroslava je definitivno najpopularnija Ruskinja. Bivša urednica “Harper’s Bazaara” prava je stilska ikona. Ova stylish cura vlasnica je i stranice Büro 24/7 koji obiluje modom, putovanjima i umjetnošću.

JESSICA STEIN

Ukoliko do sada niste pratili blog Tuula Vintage, imate priliku pratiti Instagram profil djevojke koja uređuje ovu stranicu. Jessica obožava putovati i nositi stylish outfite koje stalno dijeli na netu sa svojim pratiteljima.

CHIARRA FERRAGNI

Njezin blog The Blonde Salad spada u najpopularnije na svijetu. Ova djevojka iz Milana je pisac, model i studentica prava. Ako bacite samo jedan pogled na njezine outfite, zaljubit ćete se odmah.

GEORGIA MAY JAGGER

Kćer Jerry Hall i Micka Jaggera je IT cura modelinga, čiji je stil zabavan, mladenački, originalan, a često je viđamo i u vintage krpicama koje je nekoć nosila njezina slavna mama.

Posjeti Miss7.24sata.hr