Najbolje cipele za tvoj horoskopski znak su... (jer morale smo!)

miss7
Ako si jedna od nas, opsjednuta zvijezdama i horoskopom, onda će te sigurno nasmijati kad pročitaš koje su to cipele slika i prilika tvog horoskopskog znaka
Vidi originalni članak

Često pitamo zvijezde koji su nam to najbolji dani u mjesecu, hoćemo li se slagati s novim partnerom ili ne i koja je vjenčanica idealna za nas (da, doslovno!). Ali što kad govorimo o svojem svakodnevnom, osobnom stilu? Da! Zvijezde nam mogu dati uviđaj i u to. U nastavku otkrivamo koje su idealne cipele za svaki horoskopski znak... Što kažeš na svoje, ha? 

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače): Metalik cipele

Vodenjaci ne podnose dosadu, što znači da im trebaju dovoljno moćne cipele koje će zadovoljiti njihov ludi duh. Za tebe su idealne metalik cipele jer se mogu kombinirati na sto različitih načina i to bez previše razmišljanja.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka): Kitten heels

Tvojoj nevjerojatnoj kreativnosti nema kraja, što znači da ti trebaju cipele koje su pravo malo remek djelo. Kitten cipele su jako popularne same po sebi, ali slobodno ih možeš učiniti još malo ekstra fora i odabrati one sa zabavnim printom ili neočekivanim spojem boja.

ZNAŠ LI KOLIKO SATI? Tko su najveće spavalice u horoskopu?

Ovan (21. ožujka - 19. travnja): Tenisice

Multitaskerica poput tebe treba udobnu obuću u kojoj može nesmetano voditi užurbani i aktivni lifestyle. S druge strane, Ovnovi su poznati kao trendseteri pa nije ni čudno da obožavaju nositi tenisice uz SVE.

Bik (20. travnja - 20. svibnja): Nude cipele

Bik voli skupe stvari. Ti nemaš problema s investiranjem u visoko kvalitetne komade i rado ćeš potrošiti ekstra novce na dizajnerske cipele. Nude cipele su savršene ze tebe jer si rođena #girlboss, a istovremeno su dovoljno seksi za svaki tvoj izlazak s curama.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja): Ukrašene cipele

Dijelom društveni leptiri, dijelom nenadmašivi introverti, Blizanci trebaju par cipela koji zadovoljava njihovu podvojenu ličnost party cure i knjiškog moljca. Smijemo ti predložiti klasične crne cipele s ukrasima? Jer da - idealne su za svaku priliku!

Rak (21. lipnja - 22. srpnja): Cipele od baršuna

Za smirene Račice su idealne baršunaste cipele. Bonus bodovi ako odabereš plave nijanse jer je to boja tvojeg znaka...

HOROSKOP Ova 3 horoskopska znaka mogla bi imati slomljeno srce u 2018.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza): Cipele s mašnicama

Tvoja snažna i moćna osobnost zahtijeva razigrane cipele kojima ćeš osvojiti svijet. Jarke i upadljive boje uvijek su idealne za Lavice, a mašnice su statement koji je kao stvoren za ovaj horoskopski znak!

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna): Bijele cipele

I dok će ih Djevice zbog svog unutarnjeg OCD-a htjeti uvijek održavati besprijekornima, jednako tako će u njima razbuditi rokersku kraljicu koja je već neko vrijeme uspavana.

Vaga (23. rujna - 22. listopada): Natikače na petu

Ravnoteža je tvoje srednje ime, a natikače na petu su upravo zato savršene za tebe. Idealna su kombinacija casual i fancy looka, taman ono što ti treba za sva tvoja neodlučna jutra kad gledaš u ormar i ne možeš odabrati što obuti. 

Škorpion (23. listopada - 21. studenoga): Zmijska koža na svemu

Tajanstvene i seksi škorpionke zaslužuju samo najopakije cipele, a one s printom zmijske kože za tebe su upravo savršene! Znamo da za njih treba hrabrosti, ali tebi je ne manjka. Plus: ovaj print je zahvalan zbog svoje neutralnosti pa ih možeš nositi u svako doba godine.

Strijelac (22. studenoga - 21. prosinca): Sandale u svim oblicima

Ti si slobodna duša i uvijek tražiš novu sljedeću avanturu. Za tebe su idealne klasične sandale u svim oblicima, bojama i visinama jer te neće sputavati dok veselo trčiš s jednog kraja grada na drugi. Plus: super su trendi, a to se odlično slaže sa tvojim osobnim stilom!

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja): Cipele u špic 

Jarčevi su jako ambiciozni i zaposleni. Uvijek trče s jednog posla na drugi, s jednog sastanka na drugi. Žene Jarčevi jako su uglađene i elegantne, a što će im bolje pristajati od klasičnih špic-salonki? Boja? Uopće nije važno jer Jarčice ih sve imaju u ormaru...

Posjeti Miss7.24sata.hr