Na ulicama ljeto i dalje traje, ali pleteni set elegatne brinete odlično će izgledati i u jesenskim stylinzima

Pixsell/Sanjin Strukić
Vidi originalni članak
  • Iako smo već zakoračili u jesen, ulicama još uvijek vladaju prave ljetne kombinacije
  • Među mnogim razigranim kombinacijama u vibrantnim nijansama, našu je pažnju ukrala elegantna brineta u pletenom setu u nježnoj boji pijeska 
  • Monokromatski pleteni setovi sastavljeni su od crop topova i odgovarajućih hlača ili suknji, a uz pokoji topliji dodatak, odlično će izgledati i u mnogim jesenskim stylinzima

Kalendarski možda jesmo iza sebe ostavili već drugi jesenski vikend, no ulice metropole nisu ni u jednom trenu posljednjih dana ostavljale takav dojam. Prekrasno vrijeme i neobično visoke temperature izmamile su brojne Zagrepčane, ali i znatiželjne turiste u šetnju gradom, a izuzev nekolicine ranoranilaca koji su na kavu i plac pojurili u onim svježijim satima u kojima se većina nas još uvijek nije ni probudila, sve smo ostale posjetitelje špice gledali u pravim ljetnim izdanjima.

Među mnogim razigranim kombinacijama u vibrantnim nijansama koje su obilježile i prošlo ljeto, našu je pažnju ukrala elegantna brineta u prekrasnom pletenom setu u nježnoj boji pijeska koji, uz pokoji topliji dodatak, može odlično igrati glavnu ulogu i u mnogim jesenskim stylinzima

Moda Bijela boja savršeno se slaže s nijansama karamele, a najbolji dokaz je styling ove nasmijane plavuše

Monokromatski pleteni setovi sastavljeni od crop topova i odgovarajućih hlača ili suknji kao u slušaju naše prolaznice veliki su hit posljednjih par sezona, a za razliku od mnogih drugih modnih trendova koji nam i nisu posebno dragi, za ovaj se nadamo da će se zadržati još dugi niz godina. A ako je suditi po njihovoj svestranosti, pred njima je blistava budućnost!

Jedna od najvećih prednosti pletenih setova je njihova nevjerojatna udobnost - izrađeni su od mekih (i nerijetko toplih) materijala pa su savršen izbor za sve opuštene trenutke, no uz nešto elegantnije modne dodatke odlično se uklapaju i u nešto formalnije stylinge.  Uz to imaju i ogroman modni potencijal za razne kombinacije pa tako dodavanjem statement nakita, šešira, dugih pletenih kardigana ili sakoa lako možemo izgled prilagođavati raznim prilikama.

Rebrasti set protkan sjajnim nitima brineta sa špice prošetala je u nešto sofisticiranijem izdanju, uparivši ga s dva modna klasika -  crnom kožnom YSL Loulou torbicom i Valentino Garavani Rockstud štiklama, a sve je začinila sunčanim naočalama s transparentnim okvirima, srebrnim nakitom i štosnim rajfom s kariranim uzorkom.

Nije nam promaknula ni njezina modna blizanka koja je isti model cipela i torbe, ali u kontrastnim bojama, uparila s ležernom haljinom boho uzorka zanimljivo izrezanom oko struka. Fantastično su to, moramo priznati, posložile i jedna i druga!

Moda I Jelena Perić voli nositi rupičasto, a izgleda i Barbiecore trend. Pronašli smo setove slične njenom ružičastom

Posjeti Miss7.24sata.hr