Na ove vjenčanice će tvoja mama poludjeti!

Promo
Pitaš se zašto? Ustvari je vrlo jednostavno; aktualne vjenčanice za proljeće i ljeto 2018. su sve osim klasičnih. Kad ih vidiš - sve će ti biti jasno!
Vidi originalni članak

Tjedan bridal mode za proljeće-ljeto 2018. donosi za svakoga ponešto. Znamo da baš to zvuči kao pravi klišej, no bilo da si glamurozna u maniri J.Lo pa očekuješ puno bliještećih elemenata, elegantna i ogrnuta u čipku poput Kate Middleton ili edgy poput Rihanne koja bi vjerojatno odabrala najbolji dekolte – novi bridal trendovi su upravo to i još više. Nadolazeća sezona vjenčane mode odlučila je protresti klasiku i donijeti dosad neviđen val svježine. Saznaj glavne trendove u nastavku!
 


 

1) Dijamanti i perle
Dijamanti i perle posvuda! I zbilja, baš kao da se radi o haljinama za crveni tepih. Decentne ukrase sada zamjenjuju upadljiviji komadi, bilo da se radi o glomaznim perlama ili decentnim kristalima visoka sjaj i u jako velikom broju. 

2) Crno bijeli svijet
Crne vjenčanice su i dalje pomalo neobičan odabir, ali se crni detalji smatraju naoko atipičnim, ali vrlo elegantnim detaljem. Odaberi crnu mašnu, rukavice, nakit, remen ili haljinu prošivenu crnim elementima – opcija je zaista puno!

3) Donje rublje za oltar
Korzeti na vjenčanicama nisu nikakva novost, ali mini korzeti nalik na grudnjake svakako jesu! Ovaj element na vjenčanici može istovremeno djelovati vrlo čedno ili vrlo seksepilno, ovisno o materijalu od kojega je izrađen. Ipak, uvijek djeluje delikatno i posebno, čime je idealno za "dan D"!

4) Nogavice i za mladu
Jesu li i vama prekul mladenke u hlačama? Nažalost, i dalje ih prerijetko vidimo! Možda 2018. promijeni to jer je jedan od glavnih trendova i nošenje hlača. Većina dizajnera izdala je vjenčane kombinezone, dok pojedini igraju i na kartu odijela ili hlača s raskošnim topom. Vjerujemo da će za njima posegnuti sve djevojke koje obožavaju udobnost!

5) Milenijal roza i plava
Millennialsi su poludjeli za pastelnom ružičastom prošle sezone, pa nas ne čudi kako nije zaobišla i "najvažniju haljinu u životu". Ipak, iznenađuje pojavljivanje baby plave boje, koja izlazi iz sfere nevinosti i u stvari je idealna za modernu kulericu.

6) Lude 70-e
Volani, zvonoliki rukavi, spuštena ramena i lepršavost, kao i prividno poigravanje idejom crop topa i suknje modernim vjenčanicama daje prizvuk 70-ih. Na tankoj granici boho i slatkoga, ove vjenčanice naprosto prizivaju romantičarke!

7) Art Deco
Zamaman period 20-ih i 30-ih pojavljuje se u svojim najsjajnijim elementima na modernim vjenčanicama; draperije na leđima, niske bisera, specifični motivi i oblici aplikacija privući će one željne retro elegancije.

8) Stegni me u struku
Dok je naglašavanje struka na vjenčanicama poprilično tipično, remenje svakako nije. Međutim, zašto toliko radite na struku ako ga nećeš pokazati? Odaberi metalik remen, klasičan crni, remen koji djeluje poput nakita za struk, debeli satenski remen ili remen s mašnom; svaki remen dati će specifičan touch vjenčanici i začiniti cijeli look.

9) Delikatna slojevitost
Klasični slojevi tila pomalo su passé jer sada je cilj vidjeti baš svaki sloj i koliko je on u najmanji detalj izrađen. Asimetrični slojevi dat će dojam lepršavosti i zaigranosti, krinolina slojevi tila decentno će otkrivati delikatnu čipku... ili pak tvoje noge! Kao što smo rekli – opcija je pregršt.

10) Puf rukavići
Nevjerojatno napadan detalj iz 80-ih dobiva svoju reinterpretaciju, i vjerovala ili ne, presladak je! Umjesto velikih rukava u maniri Pepeljuge, sada se nose delikatni prozirni rukavići spuštenih ramena, oversized voluminozni rukavi na najjednostavnije forme ili rukavi spušteni na pola ruke. Vjerujemo kako ćemo ovaj detalj još viđati!

11) Poput kraljevne
Plaštevi se čine tako nepraktičnima, ali ništa ne daje kraljevski dojam poput njih! Iako smo fanovi kraljevske obitelji, ovaj puta ne pričamo o crvenom baršunu, već simplificiranim plaštevima različitih dužina, koji vašoj vjenčanici daju poseban allure. Ovaj detalj sve je češće viđen na bridal tjednima mode, a izgleda da se sljedeće godine odlučio zadržati.

Tražiš vjenčanicu? Vjerovala ili ne, imamo i konkretne primjere navedenih vjenčanica, i pritom su sve puno pristupačnije od prosječne vjenčanice iz salona! Nadamo se da ti se sviđaju.

1) Daughters of Simone x Revolve Olie Gown - 9,273.56 kn (revolve.com); 2) Topshop Bride Cutwork Lace Bardot Bridal Dress - 450 funti (topshop.com); 3) Topshop Bride Embroidered Applique Maxi Bridal Dress - 395 funti (topshop.com)

1) Needle & Thread Primrose Gown - 5,617.13 kn (revolve.com); 2) ASOS Bridal Cami Embellished Maxi Dress - 180 funti (asos.com); 3) Topshop Bride Embellished Pencil Midi Dress - 795 funti (topshop.com)

Posjeti Miss7.24sata.hr