Muškarci su počeli nositi mrežaste hlače - pogledaj ovaj smiješni komad

Amazon Hlače koje spriječavaju ubode komaraca
Vidi originalni članak
  • Ruku na srce, hlače jesu smiješne, ali svrha je opravdana. Služe za zaštite od uboda komaraca!
  • Jer oni su sigurno stvar koja nam nije draga u toplim danima tj. noćima ljeta
  • Jedan brend pronašao je rješenje kako nas riješiti neugodnih uboda, češanja i crvenila 

Puno je pozitivnih stvari koje treba cijeniti u ljetnim danima, ali jedna od negativnih su komarci. Jedan ili dva komarca dovoljna su da nas izlude, ali u nekim dijelovima svijeta rojevi komaraca, postoje svjedočenja da natjerali su ljude da si oduzmu život. Postoji mnogo različitih opcija za držanje komaraca na distanci. Svi proizvodi obećavaju da će odraditi dobar posao, ali nije bitno koristiš li sprej, vitamine ili bilo koju drugu metodu, vjerojatno ćeš i dalje zadobiti poneki ubod.

Saznajemo Upikao te komarac? S ovih 12 savjeta brzo ćeš se riješiti neugodnog svrbeža od uboda

Ako si slučajno jedna od onih osoba koje "komarci pojedu živu", tada će ti se svidjeti ovaj "izum". Izmišljene su mrežaste hlače koje se navlače preko kratkih hlača i labavo pokrivaju tvoje noge ne dajući komarcima da dođu do kože. Mrežaste hlače uključuju elastični pojas, tako da komarci ostaju vani, a tebi je ugodno.

City Center one Najbolji komadi koje smo ulovili na ljetnim sniženjima i složili super kombinacije

Ove hlače malo nas podjećaju na mrežicu koju stavljamo na prozore kako bismo spriječili da ulaze kukci. Naravno, mogla bi izgledati pomalo čudno, ali razmisli kako čudno izgledamo dok se cijelu večer meškoljimo i češemo. Recenzije su općenito pozitivne o hlačama, uključujući i one koje kažu da im je to praktički promijenilo život. Jedna je osoba čak rekla da "Deseci se komaraca odbijaju od odjeće, ali nema ugriza!"

Dosadni komarci napadaju samo tebe? Evo zašto jednostavno "više vole" neke ljude

Iako će ovo zasigurno biti promjena za mnoge ljude, postoje i neki koji misle da bi se dizajn mogao unaprijediti. Žalili su se na to da tkanina dodiruje kožu kad rade u dvorištu, a ako se to dogodi, možete biti ubodeni. Hlače se mogu naručiti na Amazonou, a cijena je vrlo niska za hlače koje "mijenjaju život", oko 80 kuna. Sigurno nešto što bismo izdvojili kada bi znali da se više nećemo boriti s neugodnim ubodima komaraca, i češanjem nakon istih.

Posjeti Miss7.24sata.hr