Mrežaste balerinke su ultimativni trend ovog proljeća: donosimo 15 modela iz ponude

Instagram @mija_mija
Vidi originalni članak

Koji si ti tip djevojke, onaj koji voli balerinke ili ih pokušava izbjeći? Iako su jedno vrijeme bile veoma "out", balerinke su se u trend popularne obuće vratile prošlog proljeća, a ove godine bismo rekle da su doživjele novi veliki boom na tržištu. Gotovo da nema brenda koji u svojoj ponudi nema barem jedan model balerinki, a posebno su se istaknuli "mesh" modeli, odnosno mrežaste balerinke.

Miu Miu je s povratkom svojih kultnih balerinki iste stavio na modnu mapu, zapravo u njezino središte. Zatim je trend mrežastih balerinki preuzeo vodstvo, a prema nekima je za njih zaslužan brend Bottega Veneta koji je već prije nekoliko sezona predstavio trend mrežastih cipela, a zatim je u posljednjih nekoliko mjeseci Alaïa popularizirao mrežaste balerinke. Tko je krivac za trend mrežastih balerinki je gotovo pa mrtva utrkaq. Ono što je važno jest da su su mrežaste balerinke tu i veliki su trend.

 S obzirom na to da se ne možemo obraniti od ove obuće u trgovinama, pronašli smo 15 modela s kojima ćeš moći kreirati brojne kombinacije. Vjerujemo da će ti, jednom kad ih probaš, baš kao i nama postati jedan od omiljenih cipela za proljeće.

Moda Mrežaste balerinke su hit ovo proljeće, a sada su stigle i mrežaste sandale s udobnom blok petom!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr