Možda i najomraženija torbica na svijetu ponovno je totalni hit

Getty/Guliver
Modna industrija je poznata po vraćanju upitnih trendova na koje smo skroz zaboravili, a ova je torbica upravo jedan od njih
Vidi originalni članak

Početak svake nove sezone nudi ti savršenu priliku da se poigraš s vlastitim stilom i modnim trendovima. Ali baš kao što modna industrija predlaže da određene trendi komade pospremimo duboko u ormar, jednako tako kažu da bismo neke trebali iskopati nazad... I vjeruj nam kad ti kažemo da ti se neće baš tako jako svidjeti.

Modna industrija poznata je po svojim upitnim modnim trendovima i često nam ih prezentiraju kao novu najbolju stvar. Samo se sjeti onih velikih gumica za kosu kakve nas je sve mama tjerala da nosimo - i sad se ponovno nose. E, pa ista stvar se dogodila i sa torbicama oko struka! Drage dame, službeno su IN!
Dakako, za ovaj nekad omraženi model (koji je kod nas za mušku varijantu dobio i prilično pogrdno ime) vrijedi kao i za sve drugo - tko voli nek izvoli, a evo kako je nose neke slavne cure poput glumice Olivije Culpo ili fashionistice koje su posjetile posljednji pariški tjedan mode. Naravno, uz dizajnerske poput Gucci ili Chanel modela, i high street brendovi kao što su H&M ili Zara imaju svoje.  

Posjeti Miss7.24sata.hr